Napisano 11 Lipiec 200420 l Witam Ostatnio doszedłem do wniosku, że brakuje tutaj działu z różnego rodzaju darmowymi obiektami, shaderami a moze nawet tutorialami wykonanymi przez siebie. Chodzi o to, że każdy z nas ma jakieś modele proste lub badziej złożone, które mógłby udostępnić innym. I ten dział miałby gromadzić je wszystkie. Z czasem powstałaby całkiem pokaźny zbiór. Sam jestem gotów udostępnic troche modeli. Co Wy na to ? Pozdro
Napisano 11 Lipiec 200420 l ja rowniez... jedynym ograniczeniem bylo by pewnie posiadanie tych stuffów na wlasnym serverku ale teraz co to za problem :D
Napisano 11 Lipiec 200420 l WOOOW!!!!!!!!!!!!!!!!! cool idea dude! could you post your settings or betta whole scene file? :\\ jedydnym ograniczeniem jestesmy my, userzy tego forum. ponownie brak dzialu uniemozliwia nam dzialanie? macie modele ktorymi chcecie sie podzielic to zalozcie watek w dziale modelling. chcecie pokazac swoje ustwienia renderera czy materialy zakladacie watek w dziale rendering. macie fajne tekstury i szybki serwer to dzial texturing czeka na wasz watek. zauwazcie ze juz podobne przyklejone watki istnieja w tych dzialach i raczej nie czesto cos sie tam zmienia.