Shogun 3D Napisano 28 Grudzień 2011 Napisano 28 Grudzień 2011 http://frexxx.soup.io/post/203203871/Living-in-an-old-cement-factory
Polacco Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Fajne, pewnie dużo wydają na ogrzewanie :)
siwy Napisano 29 Grudzień 2011 Napisano 29 Grudzień 2011 Super, w tym klimacie to o ogrzewanie raczej się nie martwią. W polskich realiach to by się tak łatwo nie udało.
biszkopte Napisano 29 Luty 2012 Napisano 29 Luty 2012 dobry nadmuch, nagrzewnica i promienniki załatwiły by wszystko ;)
floo Napisano 12 Wrzesień 2014 Napisano 12 Wrzesień 2014 Świetnie zagospodarowana przestrzeń i niezły klimat. Ciekawy jestem bardziej jak u nas wyglądało by to od strony prawnej. Czy aby jakieś przepisy blokują takich działań.
skalpel3d Napisano 21 Wrzesień 2014 Napisano 21 Wrzesień 2014 Świetnie wykorzystane walory tego paskudztwa :) Floo Co do naszych realiów nie było by najmniejszego problemu ze zmianą użytkowości, niedawno robiłem adaptacje starej cegielni, przeszkody prawne na jakie się nadziałem to nadzór konserwatora zabytków (na szczęście przytomny człowiek) no i to że ktoś teren cegielni przypisał do obiektu zamkniętego 3 miesiące łażenia po urzędach wszelkiej maści aby to zmienić jak sie nie napatoczysz na takie niespodzianki to nie bedzie żadnych problemów:)
naetka Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 wow, piękne :) marzę o przebudowaniu jakiejś starej fabryki czy podobnej budowli na potrzeby mieszkaniowe.
Rekomendowane odpowiedzi