Make My Day Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 (edytowane) Witam.Wracam do modelowania. Aktualnie architektura średniowieczna.Na pierwszy ogień idzie kuźnia:Z czasem dojdą nowe modele :).Pozdrawiam,Wojtek.PS. niektóre tekstury są gutka. Mam nadzieję, że się nie wścieknie, że ich tu użyłem. Kiedyś do Ciebie pisałem na TaleWorlds albo tutaj, ale nie uzyskałem odpowiedzi, więc nikomu tych modeli nie udostępniam. Edytowane 12 Styczeń 2012 przez Make My Day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fletcher Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Strasznie nudny ten domek. Powinieneś popracować teraz nad złamaniem tej jednolitej, nudnej bryły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2012 Dzięki wielkie za podpowiedź. Mam plan na nowy model. W wolnym czasie się za niego zabiorę :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ultrakaka Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 Jak już zdecydowałeś się użyć tekstur gutka, to od razu może użyj jego tutoriali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 myślałem ze w gamearcie stotuje się UVmapping a nie planar ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eric_Draven Napisano 8 Styczeń 2012 Share Napisano 8 Styczeń 2012 A już miałem pisać że tekstury są gutka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Make My Day Napisano 12 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2012 Trochę popracowałem i zrobiłem dwa arabskie budynki - świątynie i domek mieszkalny. i siateczki: Mam nadzieję, że mniej nudne :). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi