Rafal Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Yo. Od czasu Robocopa i Punto nic wysoko poligonowego nie robiłem, więc czas było coś zrobić. Padło na predatora - ale nie maskę jak to robi \"mkk3a\" - tylko mam zamiar zrobić jego ładną mordke- moze reszte ciała tez ale zobacze jak będzie szło. Na wstępie wpomne że updaty będą nie za często. Pozdro.
empik Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 jak narazie spoko ciekawe co z tego wyjdzie?? powodzenia :]
Gacu666 Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 Uch kiepskawo... Szczęki są za grube, Predek wygląda jakby go osa urządliła. Zęby Predka źle rozstawione, on ma zupelnie inny rodzaj pyska. Czoło jak i dalsza część czaszkiPredatora jest szersza, u ciebie wygląda jak spłaszczona po bokach i zbyt owalna. Predator nie jset taki tłusty, jemu widac bardzo dobrze kazde zrogowacenie, na dodatek jego skóra jest bardzo pofałdowana. Oblookaj sobie pare komiksów to bedzieszm ial dobre referki. Jak to wszystko poprawisz to bedzie wygladało jak Predator ;) i bedzie spoks. Pozdro P.S. Looknij sobie na pysk Predka na logo naszego forum AVP AVP FORUM [Wyedytowany dnia 13-7-2004 > Gacu666]
Rafal Napisano 13 Lipiec 2004 Autor Napisano 13 Lipiec 2004 Jedyne z czym moge się zgodzić to że nie jest pofałdowany - bo to dopiero jego zarys no i ewentualnie co do głowy - zbyt owalna.
Pionier Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 widze ze z modelowaniem raczej nie powinno byc problemu. Na razie idze dobrze. Zycze powodzenia.
Predator Napisano 13 Lipiec 2004 Napisano 13 Lipiec 2004 witam trzymam kciukacze:) obys dobrze wymodelowal ta postac Predatora:)
Kusanagi Napisano 14 Lipiec 2004 Napisano 14 Lipiec 2004 Wypas Znajác twoje mozliwosci napewno wyjdzie niesamowicie. Czy udzielilbys mi kilku lekcji przez net ? ;) pozdro
Por@szek Napisano 18 Lipiec 2004 Napisano 18 Lipiec 2004 Ja tez chce ja teeeez, czemu nikt ne chce mnie nauczyc maxa ;(. Rafal Masta nooo, a myslalem, ze chcesz byc moim kolegom ;). Mam nadzieje, z reszta juz Ci to mowilem, ze nie skonczy jak robocap. Czy ja na pisalem Robocap. Tak dobrze :D.
Rekomendowane odpowiedzi