Rotcore Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) FINISHED: Ilustracja Żabi Spadkobierca Dołączam się do zabawy... nie wiem jeszcze jak daleko bede szedł w detal a na ile sobie odpuszcze, planuje jeszcze dodać mu upierzenie gdzieniegdzie i czułki z opisu... Edytowane 29 Styczeń 2012 przez Rotcore
polka dot Napisano 14 Styczeń 2012 Napisano 14 Styczeń 2012 nie wiem co się ocenia w tym konkursie ale kompozycja mocno leci w prawy dół. super plamy na plecach na środkowym obrazku i facjata i jak zwykle kolory czadowe
Rotcore Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Napisano 16 Styczeń 2012 Dzięki ;) z kompozycją to za bardzo tego nie widze czy leci, wg mnie to się równoważy z twarzą, która przyciąga uwagę, nie wie może jak dojdą jeszcz po lewej pewne elementy roślinności to może to lepiej będzie działać, w ostateczności zmniejsze nachylenie potwora jak dalej nie będzie pasować... Trochę detalu, czułki, których może dam więcej może w ogóle je wywale bo troche cebula wychodzi :P zastanawiam się też nad wzmocnieniem światła z tyłu i dodania tam mgły... upierzenie chciałbym dodać na łokciach i kolanie albo w ogóle, nie wiem jeszcze jak to wpłynie na design...
RaVirr Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Akurat u Ciebie te upierzenie byłoby raczej zbędne.. W tej chwili wygląda jak obślizgła dziadyga i dobrze gdyby taką została :D
Rotcore Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Napisano 29 Styczeń 2012 (edytowane) No i chyba to tyle... Finisz w pierwszym poście, dzięki za dobra zabawę i fajny temat, pozdro Edytowane 30 Styczeń 2012 przez Rotcore
Rekomendowane odpowiedzi