Rotcore Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 (edytowane) FINISHED: Ilustracja Żabi Spadkobierca Dołączam się do zabawy... nie wiem jeszcze jak daleko bede szedł w detal a na ile sobie odpuszcze, planuje jeszcze dodać mu upierzenie gdzieniegdzie i czułki z opisu... Edytowane 29 Styczeń 2012 przez Rotcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 nie wiem co się ocenia w tym konkursie ale kompozycja mocno leci w prawy dół. super plamy na plecach na środkowym obrazku i facjata i jak zwykle kolory czadowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 Dzięki ;) z kompozycją to za bardzo tego nie widze czy leci, wg mnie to się równoważy z twarzą, która przyciąga uwagę, nie wie może jak dojdą jeszcz po lewej pewne elementy roślinności to może to lepiej będzie działać, w ostateczności zmniejsze nachylenie potwora jak dalej nie będzie pasować... Trochę detalu, czułki, których może dam więcej może w ogóle je wywale bo troche cebula wychodzi :P zastanawiam się też nad wzmocnieniem światła z tyłu i dodania tam mgły... upierzenie chciałbym dodać na łokciach i kolanie albo w ogóle, nie wiem jeszcze jak to wpłynie na design... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Akurat u Ciebie te upierzenie byłoby raczej zbędne.. W tej chwili wygląda jak obślizgła dziadyga i dobrze gdyby taką została :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 (edytowane) No i chyba to tyle... Finisz w pierwszym poście, dzięki za dobra zabawę i fajny temat, pozdro Edytowane 30 Styczeń 2012 przez Rotcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi