Napisano 19 Styczeń 201213 l Pojawiła się nowa wersja programu Meshmixer07. Aktualizacja poprawia głównie błędy znalezione w poprzednich wersjach tego programu. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2195
Napisano 20 Styczeń 201213 l Autor Najdynamiczniej rozwijany produkt Autodesku ;) No coś w tym jest. Ale prawda jest taka, że z małymi projektami zawsze tak jest. Łatwiej im się szybciej rozwijać. No ja jestem ciekawy co będzie z tego programu za jakiś czas.
Napisano 20 Styczeń 201213 l No coś w tym jest. Ale prawda jest taka, że z małymi projektami zawsze tak jest. Łatwiej im się szybciej rozwijać. No ja jestem ciekawy co będzie z tego programu za jakiś czas. Jak to co... komercyjna wersja wyjdzie i koniec z najszybciej rozwijającym produktem Autode$ku ;) Nastąpi błogi dzwoneczek zamykanej i otwieranej kasy (kaczing) ;) A tak na serio to sądzę, że projekt zostanie prędzej czy później wchłonięty w 3D MAXa i MAYkę i będzie stopniowo uwalniany w kolejnych wersjach wspomnianych flagowych produktów Autode$ku :)