Rembik Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 (edytowane) KONIEC: Moja skromna interpretacja opisu rasy "Żabomałp". Chciałem pokazać połączenie goryla i tropikalnej żaby, jako, że nacja ta jest nastawiona na obronę to oprócz odstraszających, jaskrawych i ostrzegających kolorów dodałem kamuflaż udający drapieżnika. Aktywowany jest poprzez nadmuchanie "balona" powietrznego, kamuflaż ów, imituje zęby wielkiego mięsożercy. Obrazek do głosowania -------------------------------------------------------------------------------- Fajny temat więc też wezmę udział, obym wytrwał do końca tym razem... Edytowane 31 Styczeń 2012 przez Rembik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Przefajny ten koncepcior! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dzięki jutro wrzucę kolor bo plik został na innym kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 fffaaajnie... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Zdrowy ludzik! Ma coś z muchomora :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 Dzięki za odzew, kolejny up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Designer79 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 przeuroczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rembik Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 Koniec w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi