Volatile-Vertex Napisano 26 Styczeń 2012 Napisano 26 Styczeń 2012 Prawie skończony model ale że ciągle coś poprawiam to wrzucam do działu wip poza tym planuje jakaś scenę dorobić ale na razie brak pomysłu. Model robiony w Modo 501 w celu lepszego opanowania pixar sds.
Volatile-Vertex Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 jak dla mnie bardzo fajnie to wyglada. Dizeki ja mam zawsze taki problem ze im dłużej patrze na swój model to coraz mniej mi się podoba ;) Dalsze eksperymenty z oświetleniem i ustawieniem kamery.
Gemin Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Podoba mi się to. Zwłaszcza starannie wykonane detale. Widać, że trochę pracy zostało w to włożone.
Volatile-Vertex Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Napisano 31 Styczeń 2012 Podoba mi się to. Zwłaszcza starannie wykonane detale. Widać, że trochę pracy zostało w to włożone.No trochę czasu nad tym straciłem zwłaszcza na eksperymenty z teksturami proceduralnymi. No ale podobno czas poświęcony na naukę to czas dobrze wykorzystany ;) Kolejne eksperymenty zmniejszyłem ilość zadrapań, brudu itp i chyba trochę lepiej to teraz wygląda.
Rekomendowane odpowiedzi