EthicallyChallenged Napisano 29 Styczeń 2012 Napisano 29 Styczeń 2012 TSP 135 - Wędrowny Handlarz Nieważne gdzie, jak i kiedy ale zawsze ktoś chodził i czymś handlował. Metody wędrówki, jej cele, co jest na sprzedaż i wszystko inne zależy tylko od Was! Regulamin: * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. Nagrody: * Wybór kolejnego tematu. * Rekomendacja na stronie głównej serwisu. * Umieszczenie pracy w galerii. Zakończenie 05,02,2012 o 23:59:00
badassky Napisano 29 Styczeń 2012 Napisano 29 Styczeń 2012 Bardzo fajny temat, zaraz biorę się do roboty, mam nadzieję, że uda mi się coś sensownego namazać.
ZiN Napisano 29 Styczeń 2012 Napisano 29 Styczeń 2012 Nie jestem w tym zbyt dobry, ale co tam, przynajmniej trochę się pośmiałem tworząc to coś poniżej :P
ranholtzer1 Napisano 2 Luty 2012 Napisano 2 Luty 2012 (edytowane) Godzina i 20 minut. Edytowane 2 Luty 2012 przez ranholtzer1
badfood Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 Blada twarz mieć ognista woda dla każdego wojownika
KarolGniazdowski Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 (edytowane) U mnie wprost przeciwnie. Ryby ktoś wozić musi. Edit: przeczytałem podpis pod rysunem badfooda. No więc rumiana twarz, też mieć ognista woda, ale raczej dla siebie. Edytowane 4 Luty 2012 przez KarolGniazdowski
Designer79 Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 to może i ja się jeszcze załapie z trochę innym podejściem do tematu (zabrakło mi czasu na detal:/)
Mariano19 Napisano 8 Luty 2012 Napisano 8 Luty 2012 jak stworzysz nowy temat na górze masz narzędzia wątku i tam jest >dodaj ankietę do wątku ;)
Rekomendowane odpowiedzi