arturskoczek Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 (edytowane) Witam serdecznie, Przedstawiam skończoną wizualizację mieszkania. Wiem że pewnie będzie kilka rzeczy do poprawki ale pora iść dalej i walczyć o to aby następna wizka była lepsza :) serdecznie dziękuję wszystkim komentującym WIP i proszę o opinie! SOFT: Max, v-ray oraz psp 1. Uploaded with ImageShack.us 2. Uploaded with ImageShack.us 3. Uploaded with ImageShack.us 4. Uploaded with ImageShack.us 5. Uploaded with ImageShack.us 6. 7. Uploaded with ImageShack.us 8. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 17 Kwiecień 2012 przez arturskoczek 1 1
arch515 Napisano 31 Styczeń 2012 Napisano 31 Styczeń 2012 Dobrze podanie, naprawdę dobra, jakość.. Podłoga infantylna. Mocno dopatrując się, czyli doszukując można wiele dyskutować. Tło za oknem i atmosfera godna pochwały. Zachce do przeglądnięcia wątku VIP. Pozdrawiam.
Winkiel Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 (edytowane) Super Pracka! Rzeczywiście najsłabiej wygląda podłoga. Ale to szkło w oknach mmm Super! Jak zrobiłeś ten deszcz i to zawilgocone szkło? Ciekawi mnie też ile czasu poświęciłeś na całość? Rewelacyjne światło. Czwarty obrazek jest najlepszy. Edytowane 3 Luty 2012 przez Winkiel
arturskoczek Napisano 3 Luty 2012 Autor Napisano 3 Luty 2012 Dziękuje za komentarze :) Dziękuję za fronta. Jeśli chodzi o szybę to okno, jak prawdziwe, składa się z dwóch szyb. Zewnętrzna to materiał szkła z bump mapą kropelek (zdjęcie kropel + trochę obróbki) a wewnętrzna to szkło. Sam deszcz jest dodany w post-pro ;)
pionix Napisano 16 Kwiecień 2012 Napisano 16 Kwiecień 2012 Ujęcie z zewnątrz w deszczu genialne! Pierwsze ujęcie też wygląda bardzo realistycznie.
arturskoczek Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Napisano 17 Kwiecień 2012 Wrzuciłem rendery w większym rozmiarze i lepszej jakości. Za pierwszym razem musiałem pomylić folder upload'u albo imageshack mi je automatycznie zmniejszył :]
Rekomendowane odpowiedzi