Lee5.56 Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 Witam. Od jakiegoś czau modelowałem sobie scara. Chciałem usłyszeć od was opinie na jego temat. Nie jestem do końca zadowolony z tego co wyszło. W jednym miejscu wyszedł pewien babol który pokazuje, nie wiem jak się go pozbyć. Robione w 3ds max 2012. No i teraz ten babol. Niezbyt wiem jak by te siatke w tym miejscu zrobić. Jest on poniżej tego okrągłego otworu do przeładowania. I jeszcze cała siatka bez turbosmooth. Pozdrawiam.
Kubajaniak Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 Myślałem, że skasowałem, ale jeszcze znalazłem na dysku. Może pomoże.
Dashaje Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 Ostateczny efekt prezentuje się całkiem dobrze, ale widać błędy w siatce (tzn. widać, że momentami nie bardzo wiedziałeś jak zrobić podziały). Proponuję ci, żebyś sobie zrobił jakiegoś videotutoriala, gdzie ktoś modeluje broń. http://cg.tutsplus.com/tutorials/autodesk-3d-studio-max/model-a-high-poly-rpg-rocket-launcher-in-3ds-max-day-1/ - ten tutek jest całkiem fajny, to w sumie jeden z pierwszych jaki robiłem
FF Napisano 6 Luty 2012 Napisano 6 Luty 2012 z tego co popatrzyłem po refkach to to załamanie powinno sie zaczynać dopiero pod tym okrągłym otworem.
Rekomendowane odpowiedzi