Napisano 8 Luty 201213 l Witam. Przedstawiam wizualizacje łazienki 3ds max + V-ray.bardzo proszę o komentarze.:) [ATTACH=CONFIG]84482[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]84484[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]84483[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]84485[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]84486[/ATTACH]
Napisano 8 Luty 201213 l Sam render mi się podoba. Jest ładnie jasno i biało ale widać również detale. Moje zastrzeżenie wywołuje jednak umywalka: strasznie płytka, na jednym z renderów wygląda wręcz jak taca. No i chyba brakuje odpływu (syfonu). Grzejnik też trochę odstaje od reszty.
Napisano 10 Luty 201213 l Ogólnie nie jest źle, jak dla mnie zbyt kwadratowo, nie wiem czy chciałbym mieć taką łazienkę ;) Jest też pusto, warto by dodać jakieś akcenty, akcesoria itd. Ujęcia są strasznie ciasne i niepotrzebnie poprzekrzywiane, warto zapoznac się z innymi pracami/zdjęciami i zobaczyć jak tam dobierane są kadry i kompozycja. Keep walkin!
Napisano 20 Luty 201213 l Nie nazwałbym tego łazienką minimalistyczną, moja własna wymiarowo na styk się mieści w normach, może nie mam wanny, ale mam tam mnóstwo miejsca na kosmetyki detergenty, mydła i inne bzdety(zlew z blatem i szafkami, lustro z szafkami, szafa w ścianie), i do tego pralkę, a nic nie ogranicza twoich ruchów anie nie odczuwasz malej ilości miejsca. Tu nie dość że dużo miejsca to nic nie ma :( W sumie jak tak patrze to moja dziewczyna by nawet nie miała gdzie wsadzić 1/5 swoich mazideł i reszty(2 szuflady to wszystko?).