Napisano 16 Lipiec 200420 l No, opanowałem meshsmooth'a. Jak ktoś pamięta jeszcze krasnoluda (meg, ty go widziałaś chyba), to może zauważy różnicę : ) cwicze, cwicze moze cos mi kiedys wyjdzie
Napisano 16 Lipiec 200420 l moim zdaneim postac nie jest najwyzszych lotow[ucho kuleje, dziurki nosowe :P, szyjka], ale ciekawa koncepcja i lubie ten styl :>... taki fantastyczny... fajnie ulozona bryla.
Napisano 16 Lipiec 200420 l mi sie najbardziej podoba zbroja :) a tak serio - jak dla mnie ten ork jest zbyt ludzki (a moze zbyt malpi - wyglada troche jak goryl) ork powinien miec nos jak grucha, spiczaste uszy i baaardzo wredny wyraz twarzy - ale to tylko moje wyobrazenie wiec... ps. pokazalbys siatke z bliska bo cos mi tam sie nie widzi
Napisano 16 Lipiec 200420 l No niczego sobie co do bledow to tak jak wyzej napisane:) Tez sie zgadzam ze zbyt ludzkim wygladem. Moim skromnym zdaniem powinienes obnizyc i poszerzyc mu usta i moze troche poszerzyc zuchwe. No i bym zapomnial oczywiscie wystajace dolne kly!!:P Pozdrawiam serdecznie
Napisano 16 Lipiec 200420 l Autor może i za ludzki... mógłby być orkiem wyrafinowanym, na dobrym stanowisku i z wysoką pensją :) dorabiam mu zbroję, wkrótce update'y. Macie siatę.
Napisano 16 Lipiec 200420 l no ... błędy jak wyżej, ucho kuleje strasznie czekam na resztę ... przecież to dopiero początek
Napisano 16 Lipiec 200420 l mi sie podoba zamysł postaci, ciekaw jestem jak zrobisz reszte tzn cialo.... uwagi jak wyżej, ucho napewno do wymiany.... poprawiłbym napewno kości policzkowe i brwi nadał równierz miejscami na głowie wiekszy owal i troche wyklarował brode. ale ogólnie fajnie sie zapowiada.... ciesze sie iż to nie jest kolejny samochód bo mam ich już doscyć. tak trzymaj i owocnej pracy. pozdrawiam ;)
Napisano 16 Lipiec 200420 l to, że to nie kolejny samochód, to cieszy chyba nie tylko Ciebie "blade" :)
Napisano 16 Lipiec 200420 l no to spoko Lobohome ;) nie jestem sam.... Wert może zajrzysz na mój watek i skomentujesz mi ogra? zapraszam ;)
Napisano 16 Lipiec 200420 l szczene bym poprawil i to co wyzej itaki bardziej zly wyraz rwarzy zabki na wierzchu i szyderczy usmieszek
Napisano 16 Lipiec 200420 l Dopracuj jeszcze go bo nie przypomina orga jedynie człowieka Ale to Twoja wizja Powodzenia
Napisano 16 Lipiec 200420 l Autor dodałem mu trochę ciała... łba nie ruszałem na razie. tylko kurna nie zrobiłem sobie żadnego szkieletu do ciała tylko lecę na żywca. jeszcze sa bledy, ale spoko, widzę je
Napisano 17 Lipiec 200420 l wow zbroja piekna zaczyna mis ie ta pracka chaby na calym WIP dziale najbardziej podobac hmm wiesz moze spicaste uszy mu zrob ... czekam na kolejne updaty
Napisano 17 Lipiec 200420 l a oto moja wizja orka...robiłem go dawno temu.... głowa wzorowana na rysunku z warhammer'a.... zamieszczam wczesny render bo reszte mi gdzieś wcieło... porównaj wszelakie orki ogry i inne stworzenia starego swiata. ;)
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor fajny byłby gdybyś mu proporcji nie zwalił... no tak, gębe ma klasyczną
Napisano 14 Sierpień 200420 l Hehe na ostatnim screenie to mi wygląda na indianina ( chore skojarzenie ) :) Ogólnie nie jest źle
Napisano 14 Sierpień 200420 l Z twarzy ten ork przypomina mi ogra, wogole z budowy tez. Dla mnie wzor orkow, to te ukazane we Wladcy. Tak pozatym to mi sie narazie podoba, czekam na ciag dalszy.
Napisano 15 Sierpień 200420 l Autor właściwie już skończyłem z tym projektem. Jeszcze zanimowalem mu mimikę, świetnie wyszło, ale jest tyle ciekawych rzeczy do robienia...
Napisano 15 Sierpień 200420 l A pamiętacie jak wyglądały orki z "Władcy Pierścieni"? Wogóle nie przypominały wzorów z Warhammera. Więc jeśli Wert ma taką wizję orka to niech ją robi tak jak ją widzi. Orki przecierz nie istnieją ;]
Napisano 15 Sierpień 200420 l A mi ten pancerz w ogole nie pasuje, takie ordynarne plyty pancerza, grubosci duzo za duzej :]