Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No, opanowałem meshsmooth'a. Jak ktoś pamięta jeszcze krasnoluda (meg, ty go widziałaś chyba), to może zauważy różnicę : ) cwicze, cwicze moze cos mi kiedys wyjdzie

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

ciekawe czy z nowym silnikiem tez beda zalaczniki znikac...

Napisano

moim zdaneim postac nie jest najwyzszych lotow[ucho kuleje, dziurki nosowe :P, szyjka], ale ciekawa koncepcja i lubie ten styl :>... taki fantastyczny... fajnie ulozona bryla.

Napisano

mi sie najbardziej podoba zbroja :)

a tak serio - jak dla mnie ten ork jest zbyt ludzki (a moze zbyt malpi - wyglada troche jak goryl)

ork powinien miec nos jak grucha, spiczaste uszy i baaardzo wredny wyraz twarzy - ale to tylko moje wyobrazenie wiec...

ps. pokazalbys siatke z bliska bo cos mi tam sie nie widzi

Napisano

No niczego sobie co do bledow to tak jak wyzej napisane:) Tez sie zgadzam ze zbyt ludzkim wygladem. Moim skromnym zdaniem powinienes obnizyc i poszerzyc mu usta i moze troche poszerzyc zuchwe. No i bym zapomnial oczywiscie wystajace dolne kly!!:P

Pozdrawiam serdecznie

Napisano
  • Autor

może i za ludzki... mógłby być orkiem wyrafinowanym, na dobrym stanowisku i z wysoką pensją :) dorabiam mu zbroję, wkrótce update'y. Macie siatę.

Napisano

no ... błędy jak wyżej, ucho kuleje strasznie czekam na resztę ... przecież to dopiero początek

Napisano

mi sie podoba zamysł postaci, ciekaw jestem jak zrobisz reszte tzn cialo.... uwagi jak wyżej, ucho napewno do wymiany.... poprawiłbym napewno kości policzkowe i brwi nadał równierz miejscami na głowie wiekszy owal i troche wyklarował brode. ale ogólnie fajnie sie zapowiada.... ciesze sie iż to nie jest kolejny samochód bo mam ich już doscyć. tak trzymaj i owocnej pracy. pozdrawiam ;)

Napisano

no to spoko Lobohome ;) nie jestem sam.... Wert może zajrzysz na mój watek i skomentujesz mi ogra? zapraszam ;)

Napisano

szczene bym poprawil i to co wyzej itaki bardziej zly wyraz rwarzy zabki na wierzchu i szyderczy usmieszek

Napisano

Dopracuj jeszcze go bo nie przypomina orga jedynie człowieka

Ale to Twoja wizja

Powodzenia

Napisano
  • Autor

dodałem mu trochę ciała... łba nie ruszałem na razie. tylko kurna nie zrobiłem sobie żadnego szkieletu do ciała tylko lecę na żywca. jeszcze sa bledy, ale spoko, widzę je

Napisano

wow zbroja piekna zaczyna mis ie ta pracka chaby na calym WIP dziale najbardziej podobac hmm wiesz moze spicaste uszy mu zrob ... czekam na kolejne updaty

Napisano

a oto moja wizja orka...robiłem go dawno temu.... głowa wzorowana na rysunku z warhammer'a.... zamieszczam wczesny render bo reszte mi gdzieś wcieło... porównaj wszelakie orki ogry i inne stworzenia starego swiata. ;)

Napisano
  • Autor

fajny byłby gdybyś mu proporcji nie zwalił... no tak, gębe ma klasyczną

Napisano

Hehe na ostatnim screenie to mi wygląda na indianina ( chore skojarzenie ) :)

Ogólnie nie jest źle

Napisano

Z twarzy ten ork przypomina mi ogra, wogole z budowy tez. Dla mnie wzor orkow, to te ukazane we Wladcy. Tak pozatym to mi sie narazie podoba, czekam na ciag dalszy.

Napisano
  • Autor

właściwie już skończyłem z tym projektem. Jeszcze zanimowalem mu mimikę, świetnie wyszło, ale jest tyle ciekawych rzeczy do robienia...

Napisano

A pamiętacie jak wyglądały orki z "Władcy Pierścieni"? Wogóle nie przypominały wzorów z Warhammera. Więc jeśli Wert ma taką wizję orka to niech ją robi tak jak ją widzi. Orki przecierz nie istnieją ;]

Napisano

A mi ten pancerz w ogole nie pasuje, takie ordynarne plyty pancerza, grubosci duzo za duzej :]