Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Dawno niczego nie wrzucałem więc czas najwyższy coś okazać.

Praca wykonana od początku do konca przeze mnie (fotki z lokacji, HDRi które oświetla scene także).

W sumie szybki i przyjemny projekt... Dajcie znać co o tym sądzicie.

Pozdrawiam

Łukasz

DH_aussen_02.jpg

DH_aussen.jpg

DH_Wohnen.jpg

i zrzutka z PS'a :

560_ps.jpg

[ATTACH=CONFIG]84584[/ATTACH]

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hej,

Pierwszy obrazek bardzo fajny jedynie przeszkadza mi temperatura we wnętrzach ( jest za zimno )

Na drugim drzewko po prawej burzy kompozycję natomiast 3 obrazek wygląda na początek czegoś większego a nie na skończoną pracę :)

ogólnie fajne.

PS. Bardzo fajne dynamiczne niebo. Można gdzieś nabyć twoje HDRI'ki ?

pozdrawiam,

GM

Napisano

Sehr gut! Tylko dlaczego ta kaustyka na ścianach taka mocna? Chyba trochę przesadziłeś? Ogólnie praca na poziomie. Trochę wnętrza skromne, ale pewnie tak miało być. Fajnie że dodałeś zrzut z Photoshopa- zawsze warto podpatrzeć jak ktoś pracuje :)

Napisano

Bardzo ladne wizki, HDRka tez bardzo przyjmna, mysle ze kolekcja w tym tonie bys znalazla paru nabywcow :). Co do uwag to rzeczywiscie tak kaustyka przesadzona i trawa na pierwszym renderze w moim odlczuciu za bardo nasycona. A te wszystkie zielska i krzaki to twoje wlasne czy z jakiejs kolekcji ?

Napisano

No panie menagerze wkoncu wrzuciles ;) milo tu i przyjemnie ... chociaz ten 3ci render niepotrzebny w zupelnosci dwa pierwsze starcza , a kaustyka wlasnie fajnie bije po oczach ( co kto lubi ) ... Pzdro

Edit :

Hahahaha no ale nazwa krzywych piekna :D "Kurven" hehee padlem XD

Napisano

lol dzięki za komentarze ! Tematem wizek był "dom dla purysty"... więc i tak za dużo mebli wstawiłem do tego mieszkania niż życzył sobie tego klient ;)

Fajno, że podoba wam się moja praca, w sumie z interioru do konca też nie jestem zadowolony, chodziło też o pokazanie tego co za oknem bo to dokladnie taki właśnie widok będzie z tego okna.

Co do drzew to na pierwszym rednerze to pomalowane drzewa 2d, reszta to onyx, every i iGrass i troche swojej trawy.

haha no niestety, w szwajcarii pracuje sie z Kurven ;D

Jeszcze raz dzięki !

Pozdrawiam!

P.S.

HDRi w pełni przejęła firma w której pracuje więc o sprzedaży już nie ma mowy niestety.

Łukasz

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności