Napisano 15 Luty 201213 l Witam wszystkich! Dawno nic nie pokazywalem, wiec czas sie przypomniec na tym forum. Ostatnio robilem Neytiri z Avatara. Narazie sculpcik z Zbrusha. Planuje oteksturowac i Lopoly zrobic, ale zobaczymy czy czas pozwoli. Pozdrawiam, soda Edytowane 15 Luty 201213 l przez soda
Napisano 15 Luty 201213 l - szczęka trochę za długa (za nisko osadzona), - szyja kompletnie jakaś inna niż na refce, - kości policzkowe chyba trochę za mało zarysowane, - brwi chyba troszeczkę zbyt masywne, a może to wina oświetlenia ;) Calkiem przyjemnie to wygląda :D
Napisano 17 Luty 201213 l Z tą szczęką to Pirat ma rację, za nisko osadzona. Zobacz na nosek, na refce ma delikatniejszy i nieco krótszy nos, przez przedłużenie nosa poszła Ci szczęka w dół. Ale też sprawdź na tych refkach modelowych. I że szyja to zło to Ci pisałem:p
Napisano 19 Marzec 201213 l Autor Dzieki za Feedback! Wszystko co mowicie trafione, bede musial to poprawic, do tej pory nie zwrocilem uwagi na ta szczeke^^ Levus szyja to wiem, ze zlo, bo nie zrobiona. Oczywiscie zaczalem nowy model i nie wiem kiedy wroce do Neytiri. OK, pokazuje moj wklad w Wieskowe intro, bo dostalem pozwolenie. Temat wiaze sie z grami, wiec go tu zamieszczam. Pozdrawiam, soda
Napisano 19 Marzec 201213 l mogłbyś pokazać siatkę Neytiri? Skulpty z Wiesława bardzo fajne, ale te obrazki co podesłałeś troche w zbyt małej rozdzielczości, albo chociaż mogłbyś pokazać zbliżenia żeby można było się przyjrzeć szczegółom
Napisano 19 Marzec 201213 l Autor tr3buh - jesli chodzi o Neytiri to wykanczam retopologie i dopiero wtedy bede mogl zamiescic takowa siateczke. Maga moge tylko pokazywac to co zamiescilem, w moim portfolio jest chyba troszke wieksza rozdzialka, albo mi sie tylko tak wydaje. Zapraszam do przegladniecia^^ http://sodafolio.deviantart.com/
Napisano 19 Marzec 201213 l O dzieki, faktycznie teraz lepiej wszystko widac Pisales ze teraz wykanczasz siatke Neytiri, to co bylo baza na ktorej zaczales sculptowac?