ortheza Napisano 18 Luty 2012 Share Napisano 18 Luty 2012 Dla odmiany tym razem niemorcznie biore na warsztat poludnice. wklejam dzisejsze zmagania, szkic i kolor. ale nie jest pewne czy taka bedzie ostateczna koncpecja. pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosikowski Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 świetne kolorki ? niebo ale chyba niebo trochę przesycone w górnej części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Smaczny szkic. Jest bardzo słoneczny, soczysty i po prostu pozytywny. Z przyjemnością poczekam na kolejne etapy pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 Podoba się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarosh Napisano 19 Luty 2012 Share Napisano 19 Luty 2012 :) heh sam miałem taki pomysł żeby południcę wziąć sobei inspirowany jedną piosenką, ale czasu brak, trochę z reklamą się na razie kojarzy (tylko nie powiem w tej chwili jaką bo mi wypadło z głowy) wybacz ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 20 Luty 2012 Autor Share Napisano 20 Luty 2012 i tak by mit nic nie powiedziało, bo wogole nie ogladam TV :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 20 Luty 2012 Share Napisano 20 Luty 2012 Pewnie tą :D : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 eh, no i tym razem nie skoncze na czas. A taka fajna edycja :] pewnie dokoncze to poza konkursem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karola-j Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Szkoda, że nie wyrobiłeś się z czasem. Liczę, że jednak kiedyś to skończysz : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ortheza Napisano 1 Marzec 2012 Autor Share Napisano 1 Marzec 2012 ja tez :) swoja droga kombinowalem jzu nad zmiana koncpecji, jutro przerzuce te szkice do teki, i tam bede walczyl z tematem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi