indian Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) Hej, kolejna praca wzorowana na koncepcie kolegi ICE z forum. Nie wiem ile dokładnie na nią zeszło, ale liczył bym coś koło 1,5 tygodnia... Mam nadzieję że wam się spodoba :) portfolio autora konceptu: http://icecoldart.blogspot.com/ salut. Edytowane 19 Luty 2012 przez indian
olaf Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 daj turntable. ogólnie obie postaci z konceptów ICE'a fajnie wyszły.
indian Napisano 19 Luty 2012 Autor Napisano 19 Luty 2012 tu kilka rzutów postaci, dużo zdziałały tekstury i obróbka w photoshopie, sam model poniżej: salut.
Karkosik Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 Model spoko. Aczkolwiek gdyby nie włosy i wąsik to mało ma z Adolfa, aczkolwiek chyba tylko te atrybuty mogą cokolwiek do niego upodobnić. Co do renderu to spoko, tylko faktycznie nie wiele sie różni do conceptu ICE'a. Ja bym proponował nie ustawiać go frontem do nas tylko np. lekko z profilu. Jakoś ciekawiej kadr ustawić bo teraz wieje nudą. Upozować go czy coś. Dla mnie to jeszcze wip - pocisnąłbym własnie z tą pozą i jakąś scenerią bo tak to pusto i nudno troche . Hoghw
09121986 Napisano 21 Luty 2012 Napisano 21 Luty 2012 Hehehe fajne to to :D Już widzę fajnego shorta jak odpala zapałką rakietę V2 , w której silnik wysiada , a szcześliwy Adi maluje obraz w ogródku , by po chwili dostać tą rakietę spowrotem ;) :D bardzo fajna postać :)
Rekomendowane odpowiedzi