Radko Napisano 19 Luty 2012 Napisano 19 Luty 2012 (edytowane) Cze wszystkim! Wracam po latach na max3d forum. Ciesze sie bardzo, ze portal tak dobrze sie trzyma !!! Wrzucam tu prace, ktora lezala u mnie jakis czas. Wnetrza nie ma stad czarne szyby. Staralem sie uzyskac oswietlene studyjne. Nie ukrywam, ze pewien plugin troszeczke mi pomogl. Ciekawe czy ktos zgadnie jaki ;) Wszystko zrobione w max + vray. Mala korekcja kolorow w vray'owym VFB. Moglbym jeszcze wiele rzeczy dopiescic, ale i tak za dlugo ten model lezal. Pzdr. [ATTACH=CONFIG]84689[/ATTACH] Edytowane 19 Luty 2012 przez Radko
illusion Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 No wygląda na kawał dobrej roboty. Chociaż wnętrze dodałoby realizmu. Jak dla mnie super.
pitekkkk Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 moim zdaniem trochę zbyt ścisły kadr tego ujęcia, na modelu trochę plastikowo wyszły felgi. no i środek też by dał dużo na plus, nawet taki prosty, ale byle był.
Sebazx6r Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 Jest super pokaz siateczki jeszcze :) dla potomnych.
Radko Napisano 22 Luty 2012 Autor Napisano 22 Luty 2012 Dzieki! moim zdaniem trochę zbyt ścisły kadr tego ujęcia, na modelu trochę plastikowo wyszły felgi. no i środek też by dał dużo na plus, nawet taki prosty, ale byle był. jak pomysle o robieniu wnetrza to mnie skreca... ostatnio jakos wole drobniejsze projekty, ktore mi pol zycia nie zajma ;) Material na felgach, fakt kibel. Kadr - kadrowanie nigdy nie bylo moja mocna strona. Ladny sajcik masz pitekkk. Cos tam w html'u wydlubie, ale we flashu?... szacun. Jest super pokaz siateczki jeszcze :) dla potomnych. Z opisu i teczki widze, ze kolega motocyklista. Sam posiadam SMR690 i enduraka. Pozdrawiam!! a tu siateczka:
Sebazx6r Napisano 22 Luty 2012 Napisano 22 Luty 2012 Zgadza sie 636 03 mocno doinwetowana. Ladna sietak pozdrawiam :).
Rekomendowane odpowiedzi