Napisano 19 Luty 201213 l Cze wszystkim! Wracam po latach na max3d forum. Ciesze sie bardzo, ze portal tak dobrze sie trzyma !!! Wrzucam tu prace, ktora lezala u mnie jakis czas. Wnetrza nie ma stad czarne szyby. Staralem sie uzyskac oswietlene studyjne. Nie ukrywam, ze pewien plugin troszeczke mi pomogl. Ciekawe czy ktos zgadnie jaki ;) Wszystko zrobione w max + vray. Mala korekcja kolorow w vray'owym VFB. Moglbym jeszcze wiele rzeczy dopiescic, ale i tak za dlugo ten model lezal. Pzdr. [ATTACH=CONFIG]84689[/ATTACH] Edytowane 19 Luty 201213 l przez Radko
Napisano 22 Luty 201213 l No wygląda na kawał dobrej roboty. Chociaż wnętrze dodałoby realizmu. Jak dla mnie super.
Napisano 22 Luty 201213 l moim zdaniem trochę zbyt ścisły kadr tego ujęcia, na modelu trochę plastikowo wyszły felgi. no i środek też by dał dużo na plus, nawet taki prosty, ale byle był.
Napisano 22 Luty 201213 l Autor Dzieki! moim zdaniem trochę zbyt ścisły kadr tego ujęcia, na modelu trochę plastikowo wyszły felgi. no i środek też by dał dużo na plus, nawet taki prosty, ale byle był. jak pomysle o robieniu wnetrza to mnie skreca... ostatnio jakos wole drobniejsze projekty, ktore mi pol zycia nie zajma ;) Material na felgach, fakt kibel. Kadr - kadrowanie nigdy nie bylo moja mocna strona. Ladny sajcik masz pitekkk. Cos tam w html'u wydlubie, ale we flashu?... szacun. Jest super pokaz siateczki jeszcze :) dla potomnych. Z opisu i teczki widze, ze kolega motocyklista. Sam posiadam SMR690 i enduraka. Pozdrawiam!! a tu siateczka: