Napisano 17 Lipiec 200420 l Hej!! SIatka wydaje się OK, ale pokaż jeszcze lepiej oświetlone rendery z jakimś małopołyskującym shaderem. Zajęciach?? To gdzie Ty jesteś??
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor dam lepsze rendery kiedy skoncze wiecej, wlasnie robie miesnie nog. ps. Studiuje na Academy of Art University (San Fran)
Napisano 17 Lipiec 200420 l Hi, Oj średnia ta twarzyczka na razie (ino robiłeś dużo ciekawsze prace), ale to w końcu wip :) Zakrój mu jakoś żuchwę i kości policzkowe no i te usta... PS. Fajna uczelnia... :)
Napisano 17 Lipiec 200420 l To co poprzednicy - mniej polyskujacy shader i popraw sie w modelingu :).
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor ten shader to przeciez test... w finalowej wersji bedzie scena z cala postacia i bestia wiec nie bedzie takiego zooma na twarz...
Napisano 17 Lipiec 200420 l No ale skoro mamy ją ocenić to musimy coś widzieć :P Czy ty coś przed nami ukrywasz?? :> Jw. Faaaaaajna ta szkoooła... a ile wynosi czesne?? :D
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor tak, ukrywam niedokonczone cialo ;]]] czesne.. hehe... 1500$ za przedmiot, czyli jakies 8, 9000$ semestr.
Napisano 17 Lipiec 200420 l lo matko tyle co zarabiam przez 5 lat :D a moze nawet i nie chrzan cialo pokarz glowe
Napisano 17 Lipiec 200420 l O ja pier***e!! Yyyy... jak pomysle sobie, że moja mam musiałaby pracować na to jakieś 2 lata to myślę sobie, że fajnie ejst żyć w Polsce i cieszę się, że mam tatusia :) :P Pokaż postać ładnie oświetloną :P
Napisano 17 Lipiec 200420 l Autor wip (vastus medialis, vastus lateralis, sartorius, rectus femoris, gastrocnemius, soleus i peroneus longus...)
Napisano 26 Lipiec 200420 l A to bedzie glownie organic model/anatomia czy dopracowana scena z klimatem? Twoj Mountain Guard to, pod wzgledem klimatu, jedna z moich ulubionych prac ever. Chetnie bym zobaczyl kolejna taką :)
Napisano 26 Lipiec 200420 l ja wiem mi sie mountain guard bardzo podobal (moze tylko zachmurzonego nieba mi brakowalo) a co do twojego rycerza z bestia to jak na szpilakch siedze i sie dalszego ciagu doczekac zapowiada sie swietnie fajna noga ;)
Napisano 4 Sierpień 200420 l Autor wlasnie skonczylem ta postac na zaliczenie, tutaj daje turntable: http://bananapunk.com/human.avi sorry, nie ma screenshotow...maya mi sie zje**la
Napisano 4 Sierpień 200420 l no witam h4sh ponownie. Poczatkowo nie wiedzialem czy to Ty super! ciesze sie, ze wrociles!
Napisano 4 Sierpień 200420 l Autor jeeee, thx, wielki powrot. niedlugo bedzie still, potem WIP z mojej animacji.
Napisano 5 Sierpień 200420 l Autor thread przeniosl sie na http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=8243