Napisano 6 Czerwiec 20159 l Hej! Bardzo mi się podoba jak tak tradycyjnie szkicujesz (ogólnie kocham szkic, więc... piękne szkice mnie po prostu urzekają, a Twoje szkice trafiają w me gusta ^^). Miniaturki - bardzo fajne. Moim faworytem są te żuko-kobiety z postu 135. Miodzio. I bardzo fajne wariacje :) Te kadry z kulą też bardzo mi się podobają - dla mnie świetnie można nimi opowiedzieć historię. Dobra robota! Bardzo też mi pasują te klimaty cyber i Metro 2033 u Ciebie. Widać, że się dobrze w nich czujesz. Świetnie też, że co i rusz eksperymentujesz, próbujesz czegoś innego. Co mogę powiedzieć... chwilę mnie nie było, a tu tyle dobrych rzeczy się pojawiło :) Oby tak dalej! Pozdrawiam :)
Napisano 21 Grudzień 20159 l Autor dzięki abbaart369.. ;-) no więc chwile mnie tu nie było, pomyślałem że może warto by teczunie odświeżyć.... ;-) na początek takie experymenty 2d z 3d.... trochę się tu klimatem bawiłem...
Napisano 22 Grudzień 20159 l Autor A więc z tym korytarzem to się nieco bardziej bawiłem, sam korytarz powstał jako nauka modelowania w 3d, a te pracki to taka próba zasugerowania jakiegoś backstory, żeby lepiej sprzedać lokacje, pokazac jakiś klimacik.. ;-) render drugie podejście render
Napisano 23 Grudzień 20159 l w czym render.? keyshot? wygląda jak jakis PBR .. widać że na czasie wszystko modele zeta i fotobashe hehe :p najs
Napisano 24 Grudzień 20159 l Autor render i model w modo.. ;-) siem uczem... :P :P zbrusha to tu za bardzo nie było.. :P a przy okazji wrzuce coś niecos.. :D postacie z mentorshipa z Anthony Jonesem.... z duma i radością mogę powiedzieć że wszystko z łapy walone, żadnego 3d, fotki to najwyzej w postaci lekkich fototekstur.. ;-) a przy okazji, ta postać pojawiła się w 2d artist w galerii... trochę to surrealistyczne że ciągle mi w to ciężko uwieżyć... :P jakby kto był zainteresowany to nr 119... ;-) pozdro ;-) Edytowane 24 Grudzień 20159 l przez emenems
Napisano 14 Styczeń 20169 l fiu fiu. kozak =D obcy w korytarzu na dużym propsie, a dizajn mecha to profeska. klasa, klasa =D