Napisano 27 Luty 201213 l Witam szybka wizka sypialni na zleconko ciekawe co o tym myślicie wszelaka pomoc za pośrednictwem opini lub konstruktywnej krytyki mile widziana pozdrawi po poprawkach mam nadzieję że wam się spodoba:), zabieram się za nocną scenke pozdrawiam Edytowane 28 Luty 201213 l przez c4rl0s
Napisano 27 Luty 201213 l Ten platynowy kocyk czy co to tam jest, wygląda trochę jak z plastiku, przynajmniej według mnie :). Zasłony wychodzą z ? czy to po prostu ściana jest tak pofałdowana? daj jakąś szynę, będzie ładniej.
Napisano 28 Luty 201213 l Łóżkowe shadery walą po oczach , bo reszta wyszła bardzo fajnie. Troche przepraliłeś to okno , ale niezłe oświetlenie. Więcej PS bym tu przymodził i wyrenderuj pass AO. Ale przedewszystkim popracuj nad modelami na łóżku i ich shaderami , bo psuje to render. Bardzo przyzwoita wizka :) Pozdr M.
Napisano 28 Luty 201213 l Autor witam dzieki za uwagi Panowie arthus sufit jest obniżony 20 cm i odsunięty od okna też 20 cm wiec w tej wnęce jest zamontowana sównica 09121986 dziekuję za wskazówki i uwagi zastosowałem się do nich :) i własnie liczy renderek klijent chciał koniecznie pokazać bryłe łóżka wiec musiałem coś wykombinować i podwinąć narzutę pod materac a że wyszło to wszystko w ostatniej chwili zarówno materiał jak i modele narzuty i aksamitnego koca wyszły sztucznie teraz liczy pierwotną wersję i myśle żę bedzie lepiej i tak klient już odebrał prace wiec chce podnieś jakość sceny do folio myślę że spróbuję jeszcze sceny nocnej z tym ujeciem co o tym myślicie ? Pozdrwiam
Napisano 29 Luty 201213 l Autor własnie pracuje nad scenką nocną i zastanawiam się co można zmnienić albo poprawić może jakieś rady albo pomysły, no i mam nadzieję że tekstylia na łóżku wyglądają już lepiej pozdrawiam.
Napisano 29 Luty 201213 l Autor próba nocnego oświetlenia pierwszy raz robiłem nocną scenke więc może jakieś wskazówki albo uwagi będą bardzo pomcne w przeszłości przy nocnym oświetleniu pozdrawiam.
Napisano 29 Luty 201213 l Wyszło w stylu bajek z Pixara , fajnie ale do fotorealu to jeszcze trochę brakuje
Napisano 29 Luty 201213 l Autor wow bajki pixara chciałbym heheh żartuje ale chodzi ci o nocną wersje?
Napisano 29 Luty 201213 l Nie wiem jak umieściłeś lighty lampek po bokach łóżka, ale zobacz jak się odbijają - same sfery. Coś tam nie gra. No i te mapowanie drewna łóżka rozrzedź przynajmniej 50%.
Napisano 1 Marzec 201213 l Klosze lampek nocnych chyba w 100% nie przepuszczają światła a żarówka jest ustawiona za kloszem.
Napisano 2 Marzec 201213 l Mi osobiście trochę nie pasuje ten fiolet za oknem, to chyba on nadaje styl z bajek pixar studio. Wydaje mi się, że ta sukienka ( to jest sukienka?) na łóżku jeszcze do końca nie opadła, jak ktoś ją położył. Chodzi mi o cześć która jest za łóżkiem. Wizka bardzo fajna, jednak scena za dnia bardziej mi się podoba :)
Napisano 2 Marzec 201213 l Wydaje mi się, że ta sukienka ( to jest sukienka?) na łóżku jeszcze do końca nie opadła, jak ktoś ją położył. Chodzi mi o cześć która jest za łóżkiem. Spójrz na to jak jest "uszyta" to normalne że koniec tak się zagina
Napisano 5 Marzec 201213 l Witam, Światło nie najgorsze, tworzy ciekawą temperaturę. Chodź po wydruku obraz mógłby być troszkę ciemny i za żółty. Co do aranżacji nie będę się wypowiadał bo to rzecz gustu (chodź bym na pewno zrezygnował z dodatków evermotion i zastąpił czymś oryginalnym ) i czasami się zdarza, że to nie gust twórcy bije z obrazków tylko klientów;) Pościel na pierwszym obrazku, troszkę sztuczna w bryle. W drugim już lepiej, ale brakuję jakieś fałdki - urozmaicenia. - chodź klient pewnie kazał prasować ;P Na pewno można było by się pobawić jeszcze z samym ujęciem, szaderami jak koledzy powyżej piszą. W Scenie nocnej, na pewno widok za oknem za bardzo ściąga uwagę... pozdrawiam Marcin P. Edytowane 6 Marzec 201213 l przez MPająk