c4rl0s Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 (edytowane) Witam szybka wizka sypialni na zleconko ciekawe co o tym myślicie wszelaka pomoc za pośrednictwem opini lub konstruktywnej krytyki mile widziana pozdrawi po poprawkach mam nadzieję że wam się spodoba:), zabieram się za nocną scenke pozdrawiam Edytowane 28 Luty 2012 przez c4rl0s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Ten platynowy kocyk czy co to tam jest, wygląda trochę jak z plastiku, przynajmniej według mnie :). Zasłony wychodzą z ? czy to po prostu ściana jest tak pofałdowana? daj jakąś szynę, będzie ładniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 28 Luty 2012 Share Napisano 28 Luty 2012 Łóżkowe shadery walą po oczach , bo reszta wyszła bardzo fajnie. Troche przepraliłeś to okno , ale niezłe oświetlenie. Więcej PS bym tu przymodził i wyrenderuj pass AO. Ale przedewszystkim popracuj nad modelami na łóżku i ich shaderami , bo psuje to render. Bardzo przyzwoita wizka :) Pozdr M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 28 Luty 2012 Autor Share Napisano 28 Luty 2012 witam dzieki za uwagi Panowie arthus sufit jest obniżony 20 cm i odsunięty od okna też 20 cm wiec w tej wnęce jest zamontowana sównica 09121986 dziekuję za wskazówki i uwagi zastosowałem się do nich :) i własnie liczy renderek klijent chciał koniecznie pokazać bryłe łóżka wiec musiałem coś wykombinować i podwinąć narzutę pod materac a że wyszło to wszystko w ostatniej chwili zarówno materiał jak i modele narzuty i aksamitnego koca wyszły sztucznie teraz liczy pierwotną wersję i myśle żę bedzie lepiej i tak klient już odebrał prace wiec chce podnieś jakość sceny do folio myślę że spróbuję jeszcze sceny nocnej z tym ujeciem co o tym myślicie ? Pozdrwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 własnie pracuje nad scenką nocną i zastanawiam się co można zmnienić albo poprawić może jakieś rady albo pomysły, no i mam nadzieję że tekstylia na łóżku wyglądają już lepiej pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 próba nocnego oświetlenia pierwszy raz robiłem nocną scenke więc może jakieś wskazówki albo uwagi będą bardzo pomcne w przeszłości przy nocnym oświetleniu pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
09121986 Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Wyszło w stylu bajek z Pixara , fajnie ale do fotorealu to jeszcze trochę brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4rl0s Napisano 29 Luty 2012 Autor Share Napisano 29 Luty 2012 wow bajki pixara chciałbym heheh żartuje ale chodzi ci o nocną wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowok Napisano 29 Luty 2012 Share Napisano 29 Luty 2012 Nie wiem jak umieściłeś lighty lampek po bokach łóżka, ale zobacz jak się odbijają - same sfery. Coś tam nie gra. No i te mapowanie drewna łóżka rozrzedź przynajmniej 50%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_operator Napisano 1 Marzec 2012 Share Napisano 1 Marzec 2012 Klosze lampek nocnych chyba w 100% nie przepuszczają światła a żarówka jest ustawiona za kloszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malmedia Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 Mi osobiście trochę nie pasuje ten fiolet za oknem, to chyba on nadaje styl z bajek pixar studio. Wydaje mi się, że ta sukienka ( to jest sukienka?) na łóżku jeszcze do końca nie opadła, jak ktoś ją położył. Chodzi mi o cześć która jest za łóżkiem. Wizka bardzo fajna, jednak scena za dnia bardziej mi się podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthus Napisano 2 Marzec 2012 Share Napisano 2 Marzec 2012 Wydaje mi się, że ta sukienka ( to jest sukienka?) na łóżku jeszcze do końca nie opadła, jak ktoś ją położył. Chodzi mi o cześć która jest za łóżkiem. Spójrz na to jak jest "uszyta" to normalne że koniec tak się zagina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MPająk Napisano 5 Marzec 2012 Share Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) Witam, Światło nie najgorsze, tworzy ciekawą temperaturę. Chodź po wydruku obraz mógłby być troszkę ciemny i za żółty. Co do aranżacji nie będę się wypowiadał bo to rzecz gustu (chodź bym na pewno zrezygnował z dodatków evermotion i zastąpił czymś oryginalnym ) i czasami się zdarza, że to nie gust twórcy bije z obrazków tylko klientów;) Pościel na pierwszym obrazku, troszkę sztuczna w bryle. W drugim już lepiej, ale brakuję jakieś fałdki - urozmaicenia. - chodź klient pewnie kazał prasować ;P Na pewno można było by się pobawić jeszcze z samym ujęciem, szaderami jak koledzy powyżej piszą. W Scenie nocnej, na pewno widok za oknem za bardzo ściąga uwagę... pozdrawiam Marcin P. Edytowane 6 Marzec 2012 przez MPająk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi