^.^ Napisano 1 Marzec 2012 Napisano 1 Marzec 2012 Grafiki - tła do projektów ? Zapodaję, chyba w miarę przydatne graficzki do wstawienia w tło :) Z opisu wyczytałem że można używać do woli (jeśli coś pomieszałem proszę o info).
^.^ Napisano 1 Marzec 2012 Autor Napisano 1 Marzec 2012 Qrde, to chyba nie to kliknąłem, bo mógłbym przysiąc że pisało że można używać do woli (może trafiłem na jakiś "darmowy" plik) xD. Ale może się komuś taki link przyda, choćby jako wena ;)
rozpruwacz Napisano 2 Marzec 2012 Napisano 2 Marzec 2012 ej, a jak on to zrobil? to poprostu jakis fish-eye ponad 180°?
kitamo Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 Jest soft do robienia tego typu bajerow z praktycznie dowolnej panoramy lub zdjecia,.
Nezumi Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 No jest taki soft. Sie GIMP nazywa :D Tu masz tutorial http://content.photojojo.com/tutorials/create-your-own-panorama-planets/
R0NIN Napisano 3 Maj 2012 Napisano 3 Maj 2012 To samo można zrobić jednym filtrem w Photoshopie :) Tylko zdjęcie trzeba dobrze przygotować do... zwinięcia.
Rekomendowane odpowiedzi