Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

pojazd na paradach na Placu Czerwonym w Moskwie

rok - 1971

właśnie wydała 3 sztuki dla parady w żaden fotel pasażera, z mikrofonami z przodu) i 8 phaetons proste, wszystko czarne

x102_ZIL_117_V_Lenin_2500.jpg x001_ZIL_117_V_top_2000.jpg

x001_ZIL_117_V_salon_2500.jpg x001_ZIL_117_V_back_2200.jpg

x002_ZIL_117_V_black_2500.jpgx003_ZIL_117_V_black_back_2200.jpg

wire

x001_ZIL_117_V_2200_WIRE.jpg red_place_wire.jpg

graymtl

011_ZIL_117_V_modelling_0000.jpg 011_ZIL_117_V_modelling_0001.jpg 010_ZIL_117_V_modelling_salon_0001.jpg

[ATTACH=CONFIG]84988[/ATTACH]

Edytowane przez nailgun

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nail nie znam się na samochodach i nie wiem czy jest prosto, krzywo. Dla mnie jest śliczny, a do tego pamiętam te parady od godz. 6 rano w TV.

Napisano

Иисусу Христу - Jesus Christ - Jezus Chrystus : daj ci Boże wieczne życie. Podjąłeś\łaś się nie lada wyzwania, choć może właśnie jest to najlepsza droga do sukcesu (zrobić coś co mało kto widział - więc kto mi podskoczy?)

Pozwól, że skomentuje tylko to co przypadły mi do gustu: licząc od lewej - 3 / czyli -

wnętrze - Piękne przełamanie deski rozdzielczej - idealnie ujęty kąt refleksu - coś pięknego, sam bym tego lepiej nie ujął.

Następnie - 4 - długo się zastanawiałem co mi w nim nie pasuje i w końcu doszedłem do istotnego wniosku - skąd żeś wziął płyty chodnikowe sięgające aż do samej plaży ?

Render 4 i 5 powala na kolana pod każdym względem gdyż uchwyciłeś\łaś coś w rodzaju molo - trochę za słabe cienie pod autem względem piątego ponieważ pod piątym jest dużo ciemniej niż pod czwartym. Jeżeli miałeś\łaś zamiar uchwycić to o czym myślę to piąty render powinien charakteryzować się wyższym kontrastem i wyraźnym "glowem" tylnych lamp.

Siódmy render czyli miniaturka nie wymaga żadnych poprawek wg mnie i zasługuje na fronta. Ewentualnie podpis mógłby być bardziej lub w ogóle przezroczysty.

Ogólnie to - mega qrwa fajnie.

Edytowane przez Bohomaz

Napisano

Super;) Jesli chesz sie dalej rozwijać to zacznij robić slady uzytkowania na calej reszcie, nie tylko brudne koła;) no i ostrożnie z tym pokazywaniem wagi przez opony, bo powoli sie robi flak;D

Calosciowo bardzo pozytywnie, model bez zarzutu, to samo renderki, tylko za czysto! za czysto! chociaż nawet w poscie coś dodac bo te pojazdy tak czyste to nawet z manufaktury nie wyjeżdzały:P

Pozdrawiam i gratki!:)

Napisano
  • Autor

Dziękujemy!

Odniesienia wysłany przez klienta.Samochód jest w garażu na Kremlu

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.