nailgun Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 (edytowane) pojazd na paradach na Placu Czerwonym w Moskwie rok - 1971 właśnie wydała 3 sztuki dla parady w żaden fotel pasażera, z mikrofonami z przodu) i 8 phaetons proste, wszystko czarne wire graymtl [ATTACH=CONFIG]84988[/ATTACH] Edytowane 6 Marzec 2012 przez nailgun 1
goral_44 Napisano 5 Marzec 2012 Napisano 5 Marzec 2012 Nail nie znam się na samochodach i nie wiem czy jest prosto, krzywo. Dla mnie jest śliczny, a do tego pamiętam te parady od godz. 6 rano w TV.
Bohomaz Napisano 6 Marzec 2012 Napisano 6 Marzec 2012 (edytowane) Иисусу Христу - Jesus Christ - Jezus Chrystus : daj ci Boże wieczne życie. Podjąłeś\łaś się nie lada wyzwania, choć może właśnie jest to najlepsza droga do sukcesu (zrobić coś co mało kto widział - więc kto mi podskoczy?) Pozwól, że skomentuje tylko to co przypadły mi do gustu: licząc od lewej - 3 / czyli - wnętrze - Piękne przełamanie deski rozdzielczej - idealnie ujęty kąt refleksu - coś pięknego, sam bym tego lepiej nie ujął. Następnie - 4 - długo się zastanawiałem co mi w nim nie pasuje i w końcu doszedłem do istotnego wniosku - skąd żeś wziął płyty chodnikowe sięgające aż do samej plaży ? Render 4 i 5 powala na kolana pod każdym względem gdyż uchwyciłeś\łaś coś w rodzaju molo - trochę za słabe cienie pod autem względem piątego ponieważ pod piątym jest dużo ciemniej niż pod czwartym. Jeżeli miałeś\łaś zamiar uchwycić to o czym myślę to piąty render powinien charakteryzować się wyższym kontrastem i wyraźnym "glowem" tylnych lamp. Siódmy render czyli miniaturka nie wymaga żadnych poprawek wg mnie i zasługuje na fronta. Ewentualnie podpis mógłby być bardziej lub w ogóle przezroczysty. Ogólnie to - mega qrwa fajnie. Edytowane 6 Marzec 2012 przez Bohomaz
illusion Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 robi wrażenie... kawał dobrej roboty! skąd referencje? jeśli można wiedzieć...?
GrześDuro Napisano 8 Marzec 2012 Napisano 8 Marzec 2012 Super;) Jesli chesz sie dalej rozwijać to zacznij robić slady uzytkowania na calej reszcie, nie tylko brudne koła;) no i ostrożnie z tym pokazywaniem wagi przez opony, bo powoli sie robi flak;D Calosciowo bardzo pozytywnie, model bez zarzutu, to samo renderki, tylko za czysto! za czysto! chociaż nawet w poscie coś dodac bo te pojazdy tak czyste to nawet z manufaktury nie wyjeżdzały:P Pozdrawiam i gratki!:)
nailgun Napisano 17 Listopad 2012 Autor Napisano 17 Listopad 2012 Dziękujemy! Odniesienia wysłany przez klienta.Samochód jest w garażu na Kremlu
Rekomendowane odpowiedzi