Napisano 9 Marzec 201213 l Ja znowu sprobuje swoich sil. Narazie takie zmutowane monstrum. W gre niestety nie gralem. Edytowane 20 Marzec 201213 l przez nikodem.
Napisano 9 Marzec 201213 l Zapowiada się ciekawie, choć jeszcze jest niewiele. Ja lubię ten początkowy etap, podczas którego pojawiają się pierwsze improwizowane formy. Ciekaw jestem co będzie dalej. Powodzenia.
Napisano 9 Marzec 201213 l az sie prosi zeby za potworkiem widnialo postapokaliptyczne, zrujnowane miasto i to wszystko skapane w deszczowy, pochmurny dzien...
Napisano 10 Marzec 201213 l Autor kontur szkoda tylko ze wiekszosc z tego co maluje nie wychodzi poza ten poczatkowy etap i konczy sie na improwizowanych formach. tr3buh zrobie z tego tyle ile dam rade.
Napisano 10 Marzec 201213 l nikodem, spróbuj to dociągnąć, będzie fajna praca do portfoilo. Pokaż następny etap, będę Cię wspierał.
Napisano 16 Marzec 201213 l Astrologowie ogłaszają, że symbolem nadchodzącego tygodnia jest Zmutowane monstrum. Zmutowane monstrum - populacja dubluje się. XD Dobrze idzie, jedziesz z tym dalej. :)
Napisano 20 Marzec 201213 l Autor "epicki koniec dinozaurow na marsie" brakuje tylko meteorytow Edytowane 21 Marzec 201213 l przez nikodem.