Napisano 17 Marzec 201213 l Witam, Jest to mój 2-gi projekt na forum. Proszę o ew. uwagi i opinie dot. projektu oraz renderu. Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]85137[/ATTACH] naprawde nusi byc kiepsko skoro nikt głosu nie zabiera ;)[ATTACH=CONFIG]85209[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]85210[/ATTACH] Edytowane 22 Marzec 201213 l przez xspace
Napisano 21 Marzec 201213 l jesli chodzi o projekt to całkiem sympatyczna ta łazienka moze mi nie lezy ta fototapeta w rogu bo to chyba ma byc własnie to, co poprawić po pierwsze wielkość przycisku od geberitu on jest za wielki i własciwie sie rzuca na dziendobry w oczy
Napisano 21 Marzec 201213 l Masz źle oteksturowaną framugę drzwi. No i wogóle tekstury drewna jakoś odtają jakością od dosyc gładkich pozostalych powierzchni. Być może przy wannie przydałby się prysznic. Mnie jeszcze rzuca się w oczy jakaś niekonsekwencja pomiędzy obłą ceramiką a "superkwadratową" wanną.
Napisano 21 Marzec 201213 l Autor fakt, fototapeta to był eksperyment - chciałem stworzyć coś płynne przejście z łazienki do "lasu lub ogrodu" ale wyszło marnie. Przycisk faktycznie przeskalowany i do poprawy - dzięki za komentarz. Pozdrawiam
Napisano 21 Marzec 201213 l Autor Zgadza się tekstura drewna troszkę jakby z innej bajki ... Bateria wannowa to pierwsza lepsza jaka wpadła mi w ręce ale blado to wygląda - do poprawy . Co do ceramiki to była próba odróżnienia strefy WC od innych stref przez kontrastowy kształt ale słabo to wyszło.
Napisano 21 Marzec 201213 l Jaki filtr AA zastosowałłes w ustawieniach rendera bo ci chyba zabkuje krawedzie czhyba ze to skutek zmniejszania na forum.
Napisano 22 Marzec 201213 l Autor Ząbki to efekt skalowania do objętości akceptowalnej do edycji na forum.