Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Jest to mój 2-gi projekt na forum.

Proszę o ew. uwagi i opinie dot. projektu oraz renderu.

Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]85137[/ATTACH]

naprawde nusi byc kiepsko skoro nikt głosu nie zabiera ;)[ATTACH=CONFIG]85209[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]85210[/ATTACH]

Edytowane przez xspace

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 1,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jesli chodzi o projekt to całkiem sympatyczna ta łazienka moze mi nie lezy ta fototapeta w rogu bo to chyba ma byc własnie to, co poprawić po pierwsze wielkość przycisku od geberitu on jest za wielki i własciwie sie rzuca na dziendobry w oczy

Napisano

Masz źle oteksturowaną framugę drzwi. No i wogóle tekstury drewna jakoś odtają jakością od dosyc gładkich pozostalych powierzchni. Być może przy wannie przydałby się prysznic. Mnie jeszcze rzuca się w oczy jakaś niekonsekwencja pomiędzy obłą ceramiką a "superkwadratową" wanną.

Napisano
  • Autor

fakt, fototapeta to był eksperyment - chciałem stworzyć coś płynne przejście z łazienki do "lasu lub ogrodu" ale wyszło marnie.

Przycisk faktycznie przeskalowany i do poprawy - dzięki za komentarz.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Zgadza się tekstura drewna troszkę jakby z innej bajki ...

Bateria wannowa to pierwsza lepsza jaka wpadła mi w ręce ale blado to wygląda - do poprawy

.

Co do ceramiki to była próba odróżnienia strefy WC od innych stref przez kontrastowy kształt ale słabo to wyszło.

Napisano

Jaki filtr AA zastosowałłes w ustawieniach rendera bo ci chyba zabkuje krawedzie czhyba ze to skutek zmniejszania na forum.

Napisano
  • Autor

Ząbki to efekt skalowania do objętości akceptowalnej do edycji na forum.