xspace Napisano 17 Marzec 2012 Napisano 17 Marzec 2012 (edytowane) Witam, Jest to mój 2-gi projekt na forum. Proszę o ew. uwagi i opinie dot. projektu oraz renderu. Pozdrawiam[ATTACH=CONFIG]85137[/ATTACH] naprawde nusi byc kiepsko skoro nikt głosu nie zabiera ;)[ATTACH=CONFIG]85209[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]85210[/ATTACH] Edytowane 22 Marzec 2012 przez xspace
shadowsexpe Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 jesli chodzi o projekt to całkiem sympatyczna ta łazienka moze mi nie lezy ta fototapeta w rogu bo to chyba ma byc własnie to, co poprawić po pierwsze wielkość przycisku od geberitu on jest za wielki i własciwie sie rzuca na dziendobry w oczy
Dynamico Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Masz źle oteksturowaną framugę drzwi. No i wogóle tekstury drewna jakoś odtają jakością od dosyc gładkich pozostalych powierzchni. Być może przy wannie przydałby się prysznic. Mnie jeszcze rzuca się w oczy jakaś niekonsekwencja pomiędzy obłą ceramiką a "superkwadratową" wanną.
xspace Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 fakt, fototapeta to był eksperyment - chciałem stworzyć coś płynne przejście z łazienki do "lasu lub ogrodu" ale wyszło marnie. Przycisk faktycznie przeskalowany i do poprawy - dzięki za komentarz. Pozdrawiam
xspace Napisano 21 Marzec 2012 Autor Napisano 21 Marzec 2012 Zgadza się tekstura drewna troszkę jakby z innej bajki ... Bateria wannowa to pierwsza lepsza jaka wpadła mi w ręce ale blado to wygląda - do poprawy . Co do ceramiki to była próba odróżnienia strefy WC od innych stref przez kontrastowy kształt ale słabo to wyszło.
shadowsexpe Napisano 21 Marzec 2012 Napisano 21 Marzec 2012 Jaki filtr AA zastosowałłes w ustawieniach rendera bo ci chyba zabkuje krawedzie czhyba ze to skutek zmniejszania na forum.
xspace Napisano 22 Marzec 2012 Autor Napisano 22 Marzec 2012 Ząbki to efekt skalowania do objętości akceptowalnej do edycji na forum.
Rekomendowane odpowiedzi