SlawomirWolicki Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 (edytowane) [ATTACH=CONFIG]85377[/ATTACH] Edycja - Pytanie czy w kwestiach organizacyjnych jest w moim wątku wszystko ok czy coś poprawić? Finał : Opis - ...Pomiędzy maszynami Molocha uciekają Stalkerzy (i ostrzeliwują laserem ścigającego ich Drona)... - W sumie chyba najlepiej to wygląda jako tapeta na pulpit. Większe rodzielczość w linku: http://img59.imageshack.us/img59/6051/wolickineuroshima1555px.jpg Step 1: Tekstura podkład (przerobione coś z mojej starej grafiki). Step 2: Edytowane 30 Marzec 2012 przez SlawomirWolicki
guffqa Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 wygląda ciekawie ale wrzuć większą rozdzielczość jak możesz ;)
SlawomirWolicki Napisano 22 Marzec 2012 Autor Napisano 22 Marzec 2012 Jak tylko się zdecyduje na jakieś detale to wrzucę większe, narazie rozkiminiam co i jak łącznie z kompozycją. Jedyne co teraz wiem to że idzie wielki robot/Moloch [swoją drogą niektóre detale widzę w głowię tylko hmm tak jakby w ruchu i to w 3d, co z tego przeniosę do grafiki sam jeszcze nie wiem ;]
Urbanboogie Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Moloch powiadasz? Ja tu widzę wyraznie kolesia dosiadającego wielkiego pająka i strzelającego we mnie nietoperzami z jakiejś broni! Rewelacyjny abstrakcyjny początek, muszę kiedyś sam tego sprobowac, moze sprawdzi się to jako sposób żeby okiełznać kolor i wprowadzic troche ekspresji :)
SlawomirWolicki Napisano 22 Marzec 2012 Autor Napisano 22 Marzec 2012 Dzięki, zobaczymy jak pójdzie dalej dopiero się uczę tej techniki. To coś ktoś będzie dosiadał to pewne (cyborg or somthing). Myślałem o pająku itp. ale jeśli już to jakiś z Mecha częściami bo chcę spróbować czegoś w takim mechanicznym stylu bardziej. Nietoperze zostały z starej grafiki, jak nie znikną to też będą bardziej Mecha. Takie plany zobaczymy na co czas pozwoli.
nikodem. Napisano 22 Marzec 2012 Napisano 22 Marzec 2012 Dla mnie genialne i bym tego nie ruszał. Juz teraz leci do folderu "ulubione".
sucharek Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 powiem szczerze, że nie bardzo się orientuję co się dzieje na tej ilustracji ale wygląda świetnie ; )
Rotcore Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 użyj wyobraźni sucharku ;P działaj panie działaj bo naprawdę ciekawa forma powstała, głębia, kolor i gdzieniegdzie czytelniej zdefiniować formę i będzie git
sucharek Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 użyłam, użyłam ;) między innymi dlatego mi się ta praca podoba, że jest niedpowiedziana :)
SlawomirWolicki Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 (edytowane) Dzięki za uwagi. Step 3: Pewno pojedynczy obiekt łatwiej bym dopieścił, ale zdecydowałem się na "widoczek" bo takich mi brakuje w portfolio. Edytowane 29 Marzec 2012 przez SlawomirWolicki
lulek Napisano 29 Marzec 2012 Napisano 29 Marzec 2012 fajne to to w pierwszych rysunkach myślałem że na szczycie stoi człowiek (lub coś) i że to będzie temat a tu finał mnie zaskoczył troszku fajna rozpierducha
SlawomirWolicki Napisano 29 Marzec 2012 Autor Napisano 29 Marzec 2012 Dzięksy, no początkowo też trochę o czym innym myślałem, ale starałem się utrudnić sobie życie. Możliwe, że ten pierwszy podkład kiedyś sobie przerobie właśnie na jakaś postać stojącą na robocie.
Rekomendowane odpowiedzi