Napisano 22 Marzec 201213 l [ATTACH=CONFIG]85377[/ATTACH] Edycja - Pytanie czy w kwestiach organizacyjnych jest w moim wątku wszystko ok czy coś poprawić? Finał : Opis - ...Pomiędzy maszynami Molocha uciekają Stalkerzy (i ostrzeliwują laserem ścigającego ich Drona)... - W sumie chyba najlepiej to wygląda jako tapeta na pulpit. Większe rodzielczość w linku: http://img59.imageshack.us/img59/6051/wolickineuroshima1555px.jpg Step 1: Tekstura podkład (przerobione coś z mojej starej grafiki). Step 2: Edytowane 30 Marzec 201213 l przez SlawomirWolicki
Napisano 22 Marzec 201213 l Autor Jak tylko się zdecyduje na jakieś detale to wrzucę większe, narazie rozkiminiam co i jak łącznie z kompozycją. Jedyne co teraz wiem to że idzie wielki robot/Moloch [swoją drogą niektóre detale widzę w głowię tylko hmm tak jakby w ruchu i to w 3d, co z tego przeniosę do grafiki sam jeszcze nie wiem ;]
Napisano 22 Marzec 201213 l Moloch powiadasz? Ja tu widzę wyraznie kolesia dosiadającego wielkiego pająka i strzelającego we mnie nietoperzami z jakiejś broni! Rewelacyjny abstrakcyjny początek, muszę kiedyś sam tego sprobowac, moze sprawdzi się to jako sposób żeby okiełznać kolor i wprowadzic troche ekspresji :)
Napisano 22 Marzec 201213 l Autor Dzięki, zobaczymy jak pójdzie dalej dopiero się uczę tej techniki. To coś ktoś będzie dosiadał to pewne (cyborg or somthing). Myślałem o pająku itp. ale jeśli już to jakiś z Mecha częściami bo chcę spróbować czegoś w takim mechanicznym stylu bardziej. Nietoperze zostały z starej grafiki, jak nie znikną to też będą bardziej Mecha. Takie plany zobaczymy na co czas pozwoli.
Napisano 22 Marzec 201213 l Dla mnie genialne i bym tego nie ruszał. Juz teraz leci do folderu "ulubione".
Napisano 29 Marzec 201213 l powiem szczerze, że nie bardzo się orientuję co się dzieje na tej ilustracji ale wygląda świetnie ; )
Napisano 29 Marzec 201213 l użyj wyobraźni sucharku ;P działaj panie działaj bo naprawdę ciekawa forma powstała, głębia, kolor i gdzieniegdzie czytelniej zdefiniować formę i będzie git
Napisano 29 Marzec 201213 l użyłam, użyłam ;) między innymi dlatego mi się ta praca podoba, że jest niedpowiedziana :)
Napisano 29 Marzec 201213 l Autor Dzięki za uwagi. Step 3: Pewno pojedynczy obiekt łatwiej bym dopieścił, ale zdecydowałem się na "widoczek" bo takich mi brakuje w portfolio. Edytowane 29 Marzec 201213 l przez SlawomirWolicki
Napisano 29 Marzec 201213 l fajne to to w pierwszych rysunkach myślałem że na szczycie stoi człowiek (lub coś) i że to będzie temat a tu finał mnie zaskoczył troszku fajna rozpierducha
Napisano 29 Marzec 201213 l Autor Dzięksy, no początkowo też trochę o czym innym myślałem, ale starałem się utrudnić sobie życie. Możliwe, że ten pierwszy podkład kiedyś sobie przerobie właśnie na jakaś postać stojącą na robocie.