Uriel Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 (edytowane) KONIEC Miniaturka Edytowane 30 Marzec 2012 przez Uriel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Urbanboogie Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Jest cos strasznie fajnego w tym szkicu; nie wiem czemu, ale przypomina mi troche oleje Ashleya Wooda :) Można tylko pozazdroscic tego jak radzisz sobie w walorze, ale sporo nad tym pracowales z tego co pamietam, teraz to strasznie procentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 28 Marzec 2012 Autor Share Napisano 28 Marzec 2012 wielkie dzięki za miłe słowa ale jeszcze sporo mi brakuje :). Następny etap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyanide Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 Może być fajnie ale troszkę ta pani połamana. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to jej prawa ręka. Łokieć chyba troszkę nie w tym miejscu się znajduje. Z tułowiem też coś nie gra. Jakoś dziwnie się przekręca w pasie względem bioder, i nie wiem czy nie wyszło Ci troszkę za grubo w ty miejscu, tak jakby to była raczej szerokość tułowia niż jego grubość. Dawaj dalej. Pozdrawiam, Cyanide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 za krótkie ręce i coś z udami i ich połaczeniem z tułowiem, ten skręt niezbyt się czyta dobrze przez co dziwnie wygląda... popracowałbym rownież nad dynamizmem... może bardziej przechylić kobite, zwiększyć ilość skosów czy cuś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiN Napisano 28 Marzec 2012 Share Napisano 28 Marzec 2012 W szkicu miała fajny grymas twarzy, czytało się, że się zmaga z tym całym diabelstwem dookoła, na tym drugim chyba za bardzo złagodniała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 28 Marzec 2012 Autor Share Napisano 28 Marzec 2012 poprawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sucharek Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 dobra zmiana, ta poza jest znacznie bardziej przekonująca : ) już w teczce było o tej nodze ale się jeszcze powtórzę, że można by ją jakoś poprawić, teraz postać wygląda jakby miała bardzo szerokie podbrzusze/szeroko rozstawione nogi. Ale to i tak jest w sumie drobiazg. W kolorowej wersji podobają mi się kolory tej babki : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rotcore Napisano 29 Marzec 2012 Share Napisano 29 Marzec 2012 zdecydowanie lepiej, fajnie że ICE zrobił over i fajnie, że poszedleś w jego stronę... pamiętaj żeby na etapie wlaśnie takim szkicowym pozamykac wszelkie obiekcje co do anatomii czy problemu z nogami, który wyżej opisuje koleżanka, pozdruffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 następnym etap w zasadzie chyba koniec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
resh Napisano 30 Marzec 2012 Share Napisano 30 Marzec 2012 od pasa w gorę poza bardziej pasuje mi do stojącej klientki, myślę że warto by było nad tym jeszcze posiedzieć bo możne być fajna praca (może odchylić ja bardziej od pasa w jej prawo?). Ten skrót z gunem w kierunku monstera tez mi tak trochę nie do końca gra. Ale generalnie podoba mi się :> zdrówo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 dzięki mam już trochę tej pracy dość więc KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uriel Napisano 30 Marzec 2012 Autor Share Napisano 30 Marzec 2012 ok jeszcze poprawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi