Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

• Odpowiedzi 12
  • Wy艣wietle艅 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Jest cos strasznie fajnego w tym szkicu; nie wiem czemu, ale przypomina mi troche oleje Ashleya Wooda :) Mo偶na tylko pozazdroscic tego jak radzisz sobie w walorze, ale sporo nad tym pracowales z tego co pamietam, teraz to strasznie procentuje :)

Napisano
  • Autor

wielkie dzi臋ki za mi艂e s艂owa ale jeszcze sporo mi brakuje :). Nast臋pny etapneuro_2_by_bloodcor-d4uapv8.jpg

Napisano

Mo偶e by膰 fajnie ale troszk臋 ta pani po艂amana. Pierwsze co mi si臋 rzuci艂o w oczy to jej prawa r臋ka. 艁okie膰 chyba troszk臋 nie w tym miejscu si臋 znajduje. Z tu艂owiem te偶 co艣 nie gra. Jako艣 dziwnie si臋 przekr臋ca w pasie wzgl臋dem bioder, i nie wiem czy nie wysz艂o Ci troszk臋 za grubo w ty miejscu, tak jakby to by艂a raczej szeroko艣膰 tu艂owia ni偶 jego grubo艣膰.

Dawaj dalej.

Pozdrawiam, Cyanide.

Napisano

za kr贸tkie r臋ce i co艣 z udami i ich po艂aczeniem z tu艂owiem, ten skr臋t niezbyt si臋 czyta dobrze przez co dziwnie wygl膮da... popracowa艂bym rownie偶 nad dynamizmem... mo偶e bardziej przechyli膰 kobite, zwi臋kszy膰 ilo艣膰 skos贸w czy cu艣 ;P

Napisano

W szkicu mia艂a fajny grymas twarzy, czyta艂o si臋, 偶e si臋 zmaga z tym ca艂ym diabelstwem dooko艂a, na tym drugim chyba za bardzo z艂agodnia艂a.

Napisano

dobra zmiana, ta poza jest znacznie bardziej przekonuj膮ca : ) ju偶 w teczce by艂o o tej nodze ale si臋 jeszcze powt贸rz臋, 偶e mo偶na by j膮 jako艣 poprawi膰, teraz posta膰 wygl膮da jakby mia艂a bardzo szerokie podbrzusze/szeroko rozstawione nogi. Ale to i tak jest w sumie drobiazg. W kolorowej wersji podobaj膮 mi si臋 kolory tej babki : )

Napisano

zdecydowanie lepiej, fajnie 偶e ICE zrobi艂 over i fajnie, 偶e poszedle艣 w jego stron臋... pami臋taj 偶eby na etapie wla艣nie takim szkicowym pozamykac wszelkie obiekcje co do anatomii czy problemu z nogami, kt贸ry wy偶ej opisuje kole偶anka, pozdruffka

Napisano

od pasa w gor臋 poza bardziej pasuje mi do stoj膮cej klientki, my艣l臋 偶e warto by by艂o nad tym jeszcze posiedzie膰 bo mo偶ne by膰 fajna praca (mo偶e odchyli膰 ja bardziej od pasa w jej prawo?). Ten skr贸t z gunem w kierunku monstera tez mi tak troch臋 nie do ko艅ca gra. Ale generalnie podoba mi si臋 :>

zdr贸wo!

Napisano
  • Autor

dzi臋ki mam ju偶 troch臋 tej pracy do艣膰 wi臋c KONIEC

neuroshima_by_bloodcor-d4uhz91.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci