wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Witam! Po dlugiej przerwie zaczalem robic Mitsubishi Lancer Evolution 8 (?) to jest to co wydlubalem w jeden dzien- jeszcze jest pewnei wiele bledow- narazie pracuje nad odpowiednim zaokragleniem lamp bo sa zakanciaste- siatki nie pokazuje :P jest do dupy:D nie no jak bedzie taka potrzeba to ja pokaze. Jeszcze jedno- ktos wie dlaczego na renderze plan mitsu jest na odwrot niz w programie :] :D ?? pzdr- czekam na komentarze i krytyke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 nie ma Screena/rendera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 juz jest nie zaladowal sie za 1 razem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Tylko powiedz czy to będzie model lowpoly czy high. Jesli high, to daj od razu meshsmootha. A jeśli low to bez siatki nie ma czego oceniać:D Tylko widze że przod jest płaski. Jakby w sciane walnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 to juz ma meshsmootha :D z interations na 1 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Ja mysle ze tak czy inaczej moglbys dac siatke low:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Tak na pierwszy rzut oka to powinieneś zagęścić siatkę w rogach otworów na światła, bo z tego co widzę po refkach ma on tam stosunkowo ostre kanty ps. Pokaż siatkę. Widać że nie jest z nią najlepiej ( np. okolice świateł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 meshsmooth na 1 ? ha to czemu wloty powietrza na masce sa kanciate jak moj monitor ? pokaz siatke bo cos czuje ze bez tego sie nieobejdzie..... powinienes ja na samym poczatku dac.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 no dobra zamieszcze ale to jest moje samobojstwo- bo ona jest do dupy ale nie zaczne robic od nowa bo cos chce skonczyc robic wreszcie:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 To jest siatka bez ms??? Jezeli tak to pierwsza rzecza powinno byc radykalne jej odchudzenie:) Ps. O, avatar:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Geeez.. :D boolenami wycinać wloty powietrza :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 blood to jest z ms LOL :) ale i tak nie zaczne od nowa robic :) bo chce cos skonczyc wreszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Zaczniesz od nowa. Z tego już nic nie będzie. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 To pokaz bez ms:) Bedzie latwiej naniesc poprawki:) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Ja poprostu bym zaczal od nowa dopÓki sie jeszcze nie zaangazowales w ta prace.... :/ edit : nie rob dziur booleanem bo to samobojstwo ... rob je recznie (poly) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Batou Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Pokaż bez ms. Wszystko da się jeszcze uratować. NIGDY nie wycinaj dziur booleanem, jeśli nie musisz. A jeśli już musisz to poprawiaj ręcznie siatkę weldując nadmiar punktów itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kingwins Napisano 21 Lipiec 2004 Share Napisano 21 Lipiec 2004 Witam, piękną maszynę sobie wybrałeś! Na razie masz początek więc nie za bardzo jest co komentować. Postaraj się!! To jedna z moich ulubionych bryczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2004 no postaram sie- czlowiek sie uczy na bledach po prostu chcialbym cos skonczyc wreszcie bo jak naraize nie bardzo mi to wychodzilo :/ Kingwins- to moje ukochane auto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 ojojoj, zupelnie niepodobny. jedziesz chyba na samym princie, bez referek. zobacz sobie pierwsze lepsze zdjecie takiego evo. ja pracuje nad takim modelem, tyle ze w lowpoly, do gta:vc w zmodelerze i musze przyznac ze moj wyglada lepiej:>. niestety nie moge go jeszcze pokazac, gdyz to na razie tajemny projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 to jest lancer wrc, na bazie lancera evolution 7 (a nie 8). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 samochod ma full bledow (takie tam rozne;)) ale nie mozna mowic mu ze z tego nic nie bedzie (robil go dopiero 1 dzien) dajmy mu wiecej czasu a moze byc ciekawie:P rada dla wiggles'a: nie rob daje nawet skasuj bok bo jest do d....:D i zaimij sie tylko przodem poprawiaj poprawiaj i jeszcze raz poprawiaj:P a bedzie dobrze pracuj nie tylko na blueprints'ach a tez na zdjeciach przygladaj sie ksztaltowi kazdemu swiatelkowi kazdej kresce zalamania ;);) a bedzie super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 aha jeszcze jedno jesli chodzi o siatke to staraj sie ja porzadnie ukladac przyda sie pozniej nie bedziesz mial problemow z poruszaniem sie po samochodzie jak zobaczysz ze zaczynasz nie kumac siatki to cofnij sie kilka krokow wczesniej (czytaj skasuj i rob z kat wieszcz co i gdzie) zobaczysz jak bedzie ci sie siatka ukladala bedzie prosta rowna to bedzie ci sie chcialo pracowac i bedzie super a jak nie bedziesz wiedzial co i gdzie to zwatpisz i nie skonczysz car'a narka i pracuj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 tak to jest EVO WRC ale opieram sie tez na zdjeciach z gazety bo chcialem zrobic wersje "cywilna" a to ze mam mnostwo bledow to wiem- jezeli ktos widzial moje poprzednie podejscie do evo to chyba mi nie powie ze teraz jest gorzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cmx Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 jesli chciales zrobic wersje cywilna evo 8, to bardzo ladne printy w wielkiej rozdzielczosci sa na smcars.net Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi