Shegy Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Jakiś czas temu zrobiłem tą prackę i czas ją w końcu pokazać, nie żeby to było jakieś cudo ale wszelkie komentarze mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 czy ja wiem...... skoro juz cos jest w planie niz woda to nalezy to pokazac..... za daleko ta wyspa ...... statek (czy co to tam jest) tez.... woda to raczej niebałdzo za bardzo ziarnisty noise :/ slonce troszke nizej bym dal i walnąl zachod no i jackies chmury :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 moje 1 skojarzenie: far cry ;) niewiem czy podział horyzontem na "pół" to dobry pomysl... zastanow sie co jest wazniejsze... calosc jest troszke malo atrakcyjna kompozycyjnie... ja bym proponowal to tak: sciac kawalek nieba i przyblizyc statek do wysp... teraz praca jest raczej srednie... niema wyrazu.... kolorystycznie bardzo mdła, ale mysle ze mozna cos z niej wyciagnac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 woda i reszta powinna zajac 2/3 calego obrazu a niebo 1/3 tak by lepiej wygladalo p.s.fakt far crayowski klimacik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 No pracka nie robi wrażenia... zgadzam sie z resztą komentarzy... nie jest źle bo jeszcze możesz coś z tym zrobić ;] Pomyśl i popraw błędy.. bedzie dobrze ;] pozdro, Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shegy Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Dzięki za wasze opinie, postaram sie posłuchać wazych rad, a oto co wyskrobałem z tej sceny do tej pory Wasze opinie mile widziane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beatou Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Cyba zapomniałeś o materiale na wyspach... teraz wyglądają jak galaretka ze szpinakiem :P NIe wiem jak to smakuje ale wygląda nie za bardzo... na wyspach nie widać różnicy mieczy brzegiem a szczytem... tak jakby wynóżyły się dopiero przed chwilą... powinna być jakaś texturka fajna... Dałbyś to do wipa... w sumie... Beatou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 mi sie wydaje ze wiecej nieba niz wody.. ale coz... ja tam nic nie wiem ;) far cry rulezzzzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 jest zdecydowanie gorzej niz bylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi