Shegy Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Jakiś czas temu zrobiłem tą prackę i czas ją w końcu pokazać, nie żeby to było jakieś cudo ale wszelkie komentarze mile widziane.
Marcin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 czy ja wiem...... skoro juz cos jest w planie niz woda to nalezy to pokazac..... za daleko ta wyspa ...... statek (czy co to tam jest) tez.... woda to raczej niebałdzo za bardzo ziarnisty noise :/ slonce troszke nizej bym dal i walnąl zachod no i jackies chmury :/
Mateusz Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 moje 1 skojarzenie: far cry ;) niewiem czy podział horyzontem na "pół" to dobry pomysl... zastanow sie co jest wazniejsze... calosc jest troszke malo atrakcyjna kompozycyjnie... ja bym proponowal to tak: sciac kawalek nieba i przyblizyc statek do wysp... teraz praca jest raczej srednie... niema wyrazu.... kolorystycznie bardzo mdła, ale mysle ze mozna cos z niej wyciagnac...
rowr Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 woda i reszta powinna zajac 2/3 calego obrazu a niebo 1/3 tak by lepiej wygladalo p.s.fakt far crayowski klimacik
Beatou Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 No pracka nie robi wrażenia... zgadzam sie z resztą komentarzy... nie jest źle bo jeszcze możesz coś z tym zrobić ;] Pomyśl i popraw błędy.. bedzie dobrze ;] pozdro, Beatou
Shegy Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 Dzięki za wasze opinie, postaram sie posłuchać wazych rad, a oto co wyskrobałem z tej sceny do tej pory Wasze opinie mile widziane.
Beatou Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Cyba zapomniałeś o materiale na wyspach... teraz wyglądają jak galaretka ze szpinakiem :P NIe wiem jak to smakuje ale wygląda nie za bardzo... na wyspach nie widać różnicy mieczy brzegiem a szczytem... tak jakby wynóżyły się dopiero przed chwilą... powinna być jakaś texturka fajna... Dałbyś to do wipa... w sumie... Beatou
Damian Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 mi sie wydaje ze wiecej nieba niz wody.. ale coz... ja tam nic nie wiem ;) far cry rulezzzzzzz
Rekomendowane odpowiedzi