gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 (edytowane) Witajcie, od jakiegoś czasu przeglądam i przeglądam forum, na początek coś od siebie. Kilka szybkich szkiców niżej zapodam coś bardziej wysiedzianego. Mile widziane sugestie...Pozdrawiam Edytowane 11 Kwiecień 2012 przez gion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Cyber Punk 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Solo krok po kroku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Z tego tematu będą inne ale dopiero za jakiś czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Z cyklu szkic, zębiska po liftingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Mam pytanie jak umieszczać załączniki, tak aby wyświetlały się bez miniaturek? Ale jestem zielony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudek Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 zamieszczaj obrazki np przez imageshack. Łap za ołówek najpierw i rysuj wszystko, żeby bryłę złapać bo cienizna straszna :) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Dzięki za słowa otuchy, wiesz odgadnąłem kilka twoich prac i jak na takie słowa to myślałem że jesteś geniuszem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr3buh Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Dzięki za słowa otuchy, wiesz odgadnąłem kilka twoich prac i jak na takie słowa to myślałem że jesteś geniuszem. W tej branzy taka zimnokrwista szczerosc sie przydaje, zeby czlowiek sie obudzil i zobaczyl ile ma jeszcze ciezkiej roboty przed soba, jeden sie zalamie a drugi bedzie walczyl, po pewnym czasie wrzucisz obrazki i nikt nie napisze "cienizna" tylko "zayebiste" nie ma sensu na uprzejmosci jezeli nie sluza rzeczowej ocenie a tylko temu zebys sie lepiej poczul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gion Napisano 11 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2012 Spoko, krytyka jest najlepszym sposobem na naukę i właśnie po to umieściłem te prace. Tyle że łatwo jest napisać słabizna. Wolał bym usłyszeć co poprawiać. To są moje pierwsze prace. Nie traktuje tego z myślą o zarobku lecz o mile spędzonym czasie. Trzeba być prostakiem, żeby kogoś kto umieszcza pierwsze prace rypać z góry na dół od tak. Gdyby napisał słabizna bo.... to rozumiem taką krytykę lubię. Nie obrażam się, będę dalej dłubał bo lubię. Ołówki już zaostrzone. Tak czy owak kolego Chudy napisz co nie tak, może i jakiś pozytyw się znajdzie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
takashmen Napisano 11 Kwiecień 2012 Share Napisano 11 Kwiecień 2012 no ale przecież napisał nie czuć bryły (uwielbiam to sformułowanie :D), a także dał ci radę -> rysuj z natury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi