Cozmo Napisano 29 Kwiecień 2002 Napisano 29 Kwiecień 2002 Macie może ładne duże tekstury liści ?, potrzebuje głównie liście dębu, paprocie, jakieś iglaki itp. Jak ktoś ma to niech wyśle mi mailem albo jak macie jakieś adresy takich stron to podeślijcie tu coś, z góry dzięki.
GrafMax Napisano 29 Kwiecień 2002 Napisano 29 Kwiecień 2002 Proponuję wyjść, na spacer z panną do lasu i przy okazji pozbierać trochę ziela, a potem pobawić się skanerem. Powodzenia:D
Cozmo Napisano 30 Kwiecień 2002 Autor Napisano 30 Kwiecień 2002 wiesz że to nie głupi pomysł :-) , ale nie mam skanera a to przedstawia pewien problem
GrafMax Napisano 5 Maj 2002 Napisano 5 Maj 2002 Stary, to zacznij zbierać pieniądze, a nie liście:D skaner, to podstawa
pg Napisano 5 Maj 2002 Napisano 5 Maj 2002 ech...te wasze wszystkie blyskotliwe odpowiedzi na temat:D www.3dbuzz.com...tam masz fajna wyszukiwarke w ktorej wybierasz texturki......potem wpisujesz jako slowo kluczowe plant lub cosik takiegi i masz:))))
GrafMax Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 słuchaj no stary, czasem zamiast siedziec godzinami w sieci w poszukiwaniu gotowców, warto ruszyć dupe ze stołka i samemu cos zrobić:P
pg Napisano 13 Maj 2002 Napisano 13 Maj 2002 hehe..u have got right man...zwlaszcza jesli sie rusza ta dupe na spacerek z panna, przy ktorej twoje serce zaczyna bic dluzej....a te texturki to dorwalem przez przypadek......tak jakos wyszlo:)))
GrafMax Napisano 15 Maj 2002 Napisano 15 Maj 2002 Dobra pg nie tłumacz się:) A co do skanowania panienki, to kiepsko to wychodzi na skanerze 2D. Nie macie przypadkiem dostępu do 3D??;)
NEHRU Napisano 16 Maj 2002 Napisano 16 Maj 2002 Tak wogóle to ile takie cacko jak skaner 3d kosztuje ?? zawsze taki chciałem mieć jak w miare przytępny to czemu nie (: może bym zeskanował moją dziewczyne (: POZDR Przemek
Anonymous Napisano 1 Czerwiec 2002 Napisano 1 Czerwiec 2002 zobacz sobie http://www.polas.net/trees.html moze tam cos znajdziesz dla siebie :D
Rekomendowane odpowiedzi