Napisano 29 Kwiecień 200222 l Macie może ładne duże tekstury liści ?, potrzebuje głównie liście dębu, paprocie, jakieś iglaki itp. Jak ktoś ma to niech wyśle mi mailem albo jak macie jakieś adresy takich stron to podeślijcie tu coś, z góry dzięki.
Napisano 29 Kwiecień 200222 l Proponuję wyjść, na spacer z panną do lasu i przy okazji pozbierać trochę ziela, a potem pobawić się skanerem. Powodzenia:D
Napisano 30 Kwiecień 200222 l Autor wiesz że to nie głupi pomysł :-) , ale nie mam skanera a to przedstawia pewien problem
Napisano 5 Maj 200222 l ech...te wasze wszystkie blyskotliwe odpowiedzi na temat:D www.3dbuzz.com...tam masz fajna wyszukiwarke w ktorej wybierasz texturki......potem wpisujesz jako slowo kluczowe plant lub cosik takiegi i masz:))))
Napisano 13 Maj 200222 l słuchaj no stary, czasem zamiast siedziec godzinami w sieci w poszukiwaniu gotowców, warto ruszyć dupe ze stołka i samemu cos zrobić:P
Napisano 13 Maj 200222 l hehe..u have got right man...zwlaszcza jesli sie rusza ta dupe na spacerek z panna, przy ktorej twoje serce zaczyna bic dluzej....a te texturki to dorwalem przez przypadek......tak jakos wyszlo:)))
Napisano 15 Maj 200222 l Dobra pg nie tłumacz się:) A co do skanowania panienki, to kiepsko to wychodzi na skanerze 2D. Nie macie przypadkiem dostępu do 3D??;)
Napisano 16 Maj 200222 l Tak wogóle to ile takie cacko jak skaner 3d kosztuje ?? zawsze taki chciałem mieć jak w miare przytępny to czemu nie (: może bym zeskanował moją dziewczyne (: POZDR Przemek
Napisano 1 Czerwiec 200222 l zobacz sobie http://www.polas.net/trees.html moze tam cos znajdziesz dla siebie :D