Gość Qubasek Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam. Potrzebuje małej pomocy. Jestem na końcówce studiów, co za tym idzie muszę zrobić pracę inż. Temat mojej pracy to "Tworzenie realistycznych animacji komputerowych w środowisku trójwymiarowym z zastosowaniem stereoskopii." Używam do tego celu Cinemy 4D. Mógłby mi ktoś powiedzieć co mógłbym zrobić w tej animacji? Jakoś nie mam pomysłu co zrobić, żeby nie było bardzo pracochłonne, ale żeby efekt był niezły.
jacob Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam, ja mam kilka pomysłów, w ogóle chętnie Ci wszystko zrobię tak żebyś się nie zmęczył. Podepnę od razu swoje pytanie, bo nie chcę zaśmiecać forum. Otrzymałem ogromne zlecenie na budowę promu kosmicznego, dostałem zaliczkę na kilkanaście milionów, wszystko fajnie, ale jakoś nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Bardzo proszę o pomoc. Najlepiej by było jakby prom spełniał wszystkie wymogi, był bezpieczny, efektowny, itp. ale żebym długo przy nim nie dłubał, bo przecież mam ciekawsze zajęcia np. CG
Traitor Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Qubasek: Zadaj sobie podstawowe pytanie - w jakim celu studiujesz? Nic dziwnego, ze skala bezrobotnych w Polsce obejmuje w coraz wiekszym zakreie absolwentow szkol wyzszych.
Gość Qubasek Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 jakoś nie widzę związku bezrobocia z pomysłem na animację. nie chce żebyście mi pomogli robić, mówić jak zrobić itd. potrzebuje pomysłu takiego jakby scenariusza. a jesli chodzi o pracochłonność, to chodziło mi o to żeby to nie był pomysł na dwugodzinny film...
Rekomendowane odpowiedzi