Godzil Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Witam. Wrzucam jednodniówkę zrobioną dla właśnie powstającego biura architektonicznego ONE2 (com.pl :) ) Według mnie jest dosyć przyjemna jak na tak mało wymagający projekt, więc chciałem się nim podzielić. Co myślicie? Maćku, dzięki za BMW :)
gnacik Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 Ale co tu jest rozbudowane ? Balkon czy ta jakby wiata obok garażów ?
indian Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 wizka fajna, jedynie ten pies i bmwica mi tu nie pasuje... no i może ten przesadzony bloom .. albo to ja mam nieskalibrowany monitor :) salut.
Godzil Napisano 17 Kwiecień 2012 Autor Napisano 17 Kwiecień 2012 gnacik - rozbudowany jest balkon i dodane drewno, cały garaż (dodane drewno, zielone elementy), ale to pierwsze z dwóch ujęć, na drugim pokarzę klatkę schodową np. indian - pies to jeszcze rozumiem, ale czemu bmw? :( Bloom może przesadziłem kurcze, muszę zacząć nad tym panować w końcu...
indian Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 no jakoś mi nie leży w tym ujęciu, można by go bardziej pod tym daszkiem schować, no i nie czuć (wg. mnie :) ) że ten samochód waży ponad tonę, powinien być chyba niżej osadzony i tyle ... salut.
gregory Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 hejka fajna wizka jednak widać kilka mankamentów, najbardziej rzuca się w oczy mapowanie drewna, a raczej jego brak no i dach jakoś bardzo cienki jest:)
Touch Napisano 17 Kwiecień 2012 Napisano 17 Kwiecień 2012 BMW faktycznie, albo jest lowpoly, albo trzeba popracować nad shaderami - teraz wygląda sztucznie. Drewno, jak wspomniał gregory, do mapowania. Saturacja tego drewna też trochę bije w oczy. Schody sprawiają wrażenie, jakby były z belek o przekroju 10x10cm. I beagle nie rosną takie duże - czyt. proporcje:) Pozdr
pionix Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Wygląda to fajnie ale trochę zbyt nasycone kolory jak dla mnie.
Godzil Napisano 18 Kwiecień 2012 Autor Napisano 18 Kwiecień 2012 No nie dążyłem do fotorealizmu... Dzięki wszystkim za opinie!
arturskoczek Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 patrzyłem długo i zastanawiałem się co jest nie tak z tym BMW (poza faktem że to BMW :P ). Proporcje - wydaje mi się (albo sprawia takie wrażenie) że ma wysokośc taką że zmieściłoby się pod balkonem. Poza tym jak wcześniej - zdesaturować, zmapować drewno i byłoby lepiej. Ale jak na czas pracy jest bardzo ok.
Rekomendowane odpowiedzi