Napisano 17 Kwiecień 201212 l Witam. Wrzucam jednodniówkę zrobioną dla właśnie powstającego biura architektonicznego ONE2 (com.pl :) ) Według mnie jest dosyć przyjemna jak na tak mało wymagający projekt, więc chciałem się nim podzielić. Co myślicie? Maćku, dzięki za BMW :)
Napisano 17 Kwiecień 201212 l wizka fajna, jedynie ten pies i bmwica mi tu nie pasuje... no i może ten przesadzony bloom .. albo to ja mam nieskalibrowany monitor :) salut.
Napisano 17 Kwiecień 201212 l Autor gnacik - rozbudowany jest balkon i dodane drewno, cały garaż (dodane drewno, zielone elementy), ale to pierwsze z dwóch ujęć, na drugim pokarzę klatkę schodową np. indian - pies to jeszcze rozumiem, ale czemu bmw? :( Bloom może przesadziłem kurcze, muszę zacząć nad tym panować w końcu...
Napisano 17 Kwiecień 201212 l no jakoś mi nie leży w tym ujęciu, można by go bardziej pod tym daszkiem schować, no i nie czuć (wg. mnie :) ) że ten samochód waży ponad tonę, powinien być chyba niżej osadzony i tyle ... salut.
Napisano 17 Kwiecień 201212 l hejka fajna wizka jednak widać kilka mankamentów, najbardziej rzuca się w oczy mapowanie drewna, a raczej jego brak no i dach jakoś bardzo cienki jest:)
Napisano 17 Kwiecień 201212 l BMW faktycznie, albo jest lowpoly, albo trzeba popracować nad shaderami - teraz wygląda sztucznie. Drewno, jak wspomniał gregory, do mapowania. Saturacja tego drewna też trochę bije w oczy. Schody sprawiają wrażenie, jakby były z belek o przekroju 10x10cm. I beagle nie rosną takie duże - czyt. proporcje:) Pozdr
Napisano 18 Kwiecień 201212 l patrzyłem długo i zastanawiałem się co jest nie tak z tym BMW (poza faktem że to BMW :P ). Proporcje - wydaje mi się (albo sprawia takie wrażenie) że ma wysokośc taką że zmieściłoby się pod balkonem. Poza tym jak wcześniej - zdesaturować, zmapować drewno i byłoby lepiej. Ale jak na czas pracy jest bardzo ok.