illusion Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 (edytowane) Witam, chciałbym zaprezentować model, nad którym pracowałem w wolnym czasie w ramach nauki itd Bardzo lubię leciwe auta, a ten szczególnie przypadł mi do gustu ze względu na swój charakter i ciekawy wygląd. Mam nadzieję, że i Wam się spodoba - zdecydowałem pokazać większość ujęć.. Mercedes Benz 300 SEL 6.3 AMG Zapraszam do oglądania i komentowania illusion soft: max2012/ vray/ ps Edytowane 19 Kwiecień 2012 przez illusion błąd
Sebazx6r Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Swietny model. Duzo psuje material zaslaniajacy gorne swiatla jest zbyt chropowaty w porównaniu z oryginalem. Poprostu odwraca to zwrotk ;/ i szkoda ze oponki nie wymodelowales :). A tak fest.
illusion Napisano 19 Kwiecień 2012 Autor Napisano 19 Kwiecień 2012 Oponka też wymodelowana, przez to zmarnowałem dużo poly... ale jak widać niedoświetlona a na koniec całkiem o niej zapomniałem i poszła na zmarnowanie. Za jakiś czas wrócę do niego i spróbuję jeszcze raz ...
KMiklas Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Całkiem zmarnowałeś potencjał fajnego, dobrze zrobionego modelu i samego tematu. :P
Rekomendowane odpowiedzi