t0m3k Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Od jakiegos czasu proboje wybrac tablet ktory ma sluzyc do okazjonalnego www, poczty i grania. Po pierwsze od razu mowie ze nie chce iPad'a mimo tego ze mam iPhone'a i bardzo dobrze mi sluzy. Budzet to okolo 1500PLN Przeczytalem sporo recenzji i do finalu przeszli: ASUS Transformer TF101 Motorola XOOM Archos 101 G9 Glowne kryteria to ekran 9" albo wiecej i Android 4.0
adek Napisano 20 Kwiecień 2012 Napisano 20 Kwiecień 2012 Jeśli nie potrzebujesz 3g to transformer. Jeśli 3g to Xoom. Sprawdz też galaxy tab 10. Można już taniej wyrwać. Wysłano z telefonu
t0m3k Napisano 20 Kwiecień 2012 Autor Napisano 20 Kwiecień 2012 Zdecydowalem sie na Transformera TF101 chyba ze znajde Galaxy Tab 10 w podobnej cenie. Teraz rozpoczynam polowanie na najnizsza cene :)
adek Napisano 21 Kwiecień 2012 Napisano 21 Kwiecień 2012 No sprzęt fajny i ma oficjalnie Androida 4.0. W zasadzie chyba Asus jako pierwszy teraz aktualizuje swoje urządzenia. Tyle, że on nie ma modelu 3G (stąd tez jego najniższa cena).
Dynamico Napisano 21 Kwiecień 2012 Napisano 21 Kwiecień 2012 Mam Galaxy. Działa szybko, przy rozsądnym używaniu długo bez ładowania, dobry ekran. Polecam.
Rekomendowane odpowiedzi