Napisano 20 Kwiecień 201212 l Od jakiegos czasu proboje wybrac tablet ktory ma sluzyc do okazjonalnego www, poczty i grania. Po pierwsze od razu mowie ze nie chce iPad'a mimo tego ze mam iPhone'a i bardzo dobrze mi sluzy. Budzet to okolo 1500PLN Przeczytalem sporo recenzji i do finalu przeszli: ASUS Transformer TF101 Motorola XOOM Archos 101 G9 Glowne kryteria to ekran 9" albo wiecej i Android 4.0
Napisano 20 Kwiecień 201212 l Jeśli nie potrzebujesz 3g to transformer. Jeśli 3g to Xoom. Sprawdz też galaxy tab 10. Można już taniej wyrwać. Wysłano z telefonu
Napisano 20 Kwiecień 201212 l Autor Zdecydowalem sie na Transformera TF101 chyba ze znajde Galaxy Tab 10 w podobnej cenie. Teraz rozpoczynam polowanie na najnizsza cene :)
Napisano 21 Kwiecień 201212 l No sprzęt fajny i ma oficjalnie Androida 4.0. W zasadzie chyba Asus jako pierwszy teraz aktualizuje swoje urządzenia. Tyle, że on nie ma modelu 3G (stąd tez jego najniższa cena).
Napisano 21 Kwiecień 201212 l Mam Galaxy. Działa szybko, przy rozsądnym używaniu długo bez ładowania, dobry ekran. Polecam.