Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hej, może na początku napiszę co chciałbym w nią wrzucić, czyli wszystko co mam

Canon 400D, 18-55, 50 1.8, 70-210 f4, lampa speedlite YN460 II. Z czasem dojdzie grip albo zmiana na jakies większe body. Jakies duperelki typu baterie czy karty to się wszędzie zmieszczą, więc to nawet pomijam.

Nie interesuje mnie wyższa półka typu lowepro, z prostej przyczyny, nie stać mnie. No i to co mam to też nie jest sprzęt z najwyższej półki więc i jakaś średnia torba mi wystarczy.

Jedyne co chce wiedzieć, to jakieś modele które pomieszczą mi to wszystko razem i nie rozpadną sie przy tym przy pierwszym wypadzie na miasto.

podro ;)

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Rozważ używane lowepro. Ja kupiłem dwuletnią torbę która wygląda jak kompletna nówka za 80zł, więc nie ma co rezygnować.

Nowa kaburka hamy mieszcząca kompakt kosztuje stówkę więc warto poszukać na allegro.

Posted

Lucek a co u siebie do niej wkładasz? Bylem w MM patrzeć, no i w mniejsze niż ta lowepro 180 (tylko tam jakiś inny model był) ciężko było wszystko nawet upchać.

PS: nie chcesz odsprzedać? :P

Posted

Nie chcę. U mnie wchodzi canon + 35/2.8 + 50/1.8+ 135/3.5 + ładowarka + filtry pierdółki i inne. Wchodzi sporo bo obiektywy m42 są sporo mniejsze. Twoje rzeczy pewnie wejdą na wcisk.