tob01 Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Hej, może na początku napiszę co chciałbym w nią wrzucić, czyli wszystko co mam Canon 400D, 18-55, 50 1.8, 70-210 f4, lampa speedlite YN460 II. Z czasem dojdzie grip albo zmiana na jakies większe body. Jakies duperelki typu baterie czy karty to się wszędzie zmieszczą, więc to nawet pomijam. Nie interesuje mnie wyższa półka typu lowepro, z prostej przyczyny, nie stać mnie. No i to co mam to też nie jest sprzęt z najwyższej półki więc i jakaś średnia torba mi wystarczy. Jedyne co chce wiedzieć, to jakieś modele które pomieszczą mi to wszystko razem i nie rozpadną sie przy tym przy pierwszym wypadzie na miasto. podro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 Rozważ używane lowepro. Ja kupiłem dwuletnią torbę która wygląda jak kompletna nówka za 80zł, więc nie ma co rezygnować. Nowa kaburka hamy mieszcząca kompakt kosztuje stówkę więc warto poszukać na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 23 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2012 np coś takiego http://allegro.pl/torba-lowepro-ex180-logo-canon-i2296976679.html ? Miał ktoś coś takiego? Lucek Ty masz jaki model swojej? Ciężko coś wyhaczyć... ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 (edytowane) http://allegro.pl/lowepro-rezo-180-aw-fc-chorzow-i2286379895.html Ja mam taką. Chyba poprzedni model, ale różni się detalami. Jak dobrze zorganizujesz miejsce to wejdzie dużo sprzętu. PS: Po 2 latach odkryłem że pod spodem jest kondomik przeciwdeszczowy;) I tak nie przeciekała;) Edytowane 23 Kwiecień 2012 przez Lucek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 23 Kwiecień 2012 Share Napisano 23 Kwiecień 2012 w fotografii najważniejsza jest torba... to tak jak z plemnikami... bez torby ani rusz....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tob01 Napisano 24 Kwiecień 2012 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Lucek a co u siebie do niej wkładasz? Bylem w MM patrzeć, no i w mniejsze niż ta lowepro 180 (tylko tam jakiś inny model był) ciężko było wszystko nawet upchać. PS: nie chcesz odsprzedać? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 24 Kwiecień 2012 Share Napisano 24 Kwiecień 2012 Nie chcę. U mnie wchodzi canon + 35/2.8 + 50/1.8+ 135/3.5 + ładowarka + filtry pierdółki i inne. Wchodzi sporo bo obiektywy m42 są sporo mniejsze. Twoje rzeczy pewnie wejdą na wcisk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi