Napisano 4 Maj 201212 l Może sam nie jestem jakimś wymiataczem więc pewnie zaliczyłem kilka wpadek :), ale w wolnych chwilach nagrałem kilka krótkich lekcji (72 chyba się uzbierało) dla zupełnie początkujących w Photoshopie. Wrzuciłem je na wordpressa żeby było wygodniej oglądać. Dostępne są pod www.fotoszop.net
Napisano 4 Maj 201212 l Dzięki. Myślę, że wielu osobom się przyda. Warto uzupełnić pierwszą stronę bo wejściu wyświetla się "Not found".
Napisano 4 Maj 201212 l Autor Dzięki. Myślę, że wielu osobom się przyda. Warto uzupełnić pierwszą stronę bo wejściu wyświetla się "Not found". dopiero teraz zauważyłem, już powinno być ok
Napisano 7 Maj 201212 l Fajnie, najpierw Blender jeszcze Photoshop, tylko żeby znaleźć czas na obejrzenie. A czy na rozmowie o prace jako architekt przyda mi się certyfikat Adobe że znam PS'a czy nie? Tak samo tyczy się Blendera, bo tu chyba ciężko o to.
Napisano 7 Maj 201212 l o_r_z_e_c_h: a portfolio z projektami, to nie jest to co na prawdę chcą oglądać? Z tego co wiem, to certyfikaty nie są jakoś szczególnie istotne.
Napisano 7 Maj 201212 l @ KarolGniazdowski: Mam nadzieję, bo kiedyś patrzyłem na oferty jakieś na necie to było napisane dobra znajomość PS'a. I teraz nie wiem czy opłaca się uczyć czegoś samemu. A na architekture dopiero zamierzam iść i wolę myśleć z wyprzedzeniem.
Napisano 7 Maj 201212 l A, nie to light, myślałem, że lada moment będziesz miał inżyniera, czy coś. Z tego co wiem to prawie zawsze jest dobra znajomość Auto CADa i PSa wymagana, ale tego nikt rozsądny nie mierzy na certyfikatami raczej. Zresztą po studiach będziesz chcąc nie chcąc miał dobrą znajomość CADa i PSa.