Napisano 6 Maj 201212 l Witam wszystkich serdecznie Bede tu umieszczal postep prac finalnie ma byc to prezentacja modelu + animacja oto pierwsza prezentacja... ...komentarze i sugestie mile widziane :) Edytowane 19 Maj 201212 l przez seblen11 zmiana zdjecia mini
Napisano 6 Maj 201212 l Autor jest to raczej cwiczenie nizli projekt. ...jako ze ostatnio wykonuje same wizualizacje mebli. chce sobie pocwiczyc rigg i animacje Edytowane 6 Maj 201212 l przez seblen11 problem z zalacznikami
Napisano 19 Maj 201212 l Autor mialem dzisiaj chwilke by usiasc do "tancerki", ktora stala sie tenisistka :P. czeka mnie jeszcze sporo modyfikacji dlonie poprawa riggu troszeczke nogi i stopy... po za tym spodniczka.
Napisano 19 Maj 201212 l Bardzo dobrze się zapowiada. To co rzuca mi się w oczy to: dodanie mocniejszego zarysowania przy rękach. Przedramiona lekko za długie, łokieć przy zgięciu mało widoczny. Paluszki zbyt cieniutkie. Łydki z fronta troszkę za grubaśne. Buciki zdają się być zbyt ulane, może odznaczyć bardziej podeszwę? A Czemu ona jest taka poważna ? Może delikatny uśmieszek. :) Popracował bym jeszcze nad samą pozą, drugą opcją dla kontrastu. Sympatyczna postać i fajny pomysł. Powodzenia w dalszych zmaganiach. Pozdrawiam,
Napisano 20 Maj 201212 l Powalcz jeszcze chwilę ze skinem na jointach. Po joincie łokciowym widać, że to jeszcze nie to. Czy nie ma tam za dużego sss`a ? Może mi się wydaje. Ale, modelik świetny. Pod pierwszego riga fajnie się nadaje.
Napisano 22 Maj 201212 l Siemano! Fajny model, własnie podobny dłubie, tez zeby miec wlasny fajny rig do animacji. Czy moglbys pokazac siate? szczegolnie w okolicach miednicy? Ciekaw jestem jak rozwiazales, bo sam nie jestem specjalista od organiki Pozdrawiam! EDIT: hehe, napisalem "jestes" zamiast "jestem", moglo brzmiec fatalnie :D Juz poprawione Edytowane 22 Maj 201212 l przez Juzwa
Napisano 24 Maj 201212 l Autor dziekuje bardzo za posty floo, kotisded/// dziekuje za rady (trafne rady) nanioslem czesc z nich Juzwa///w zalaczniku (troche siatki)... nie uwazam sie za specjaliste:P Edytowane 24 Maj 201212 l przez seblen11 wymiana zdjecia