PePee Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 Witam. Posiadam modele/skiny jak kto woli postaci CS 1.6. Zapewne mieliście państwo styczność z tą grą. Mój problem polega na tym, że modele, które posiadam specyficzne z anime 'Naruto' źle działają. Gdy za pomocą pluginu wymuszam by każda drużyna CT jak i TT miała ten sam model to modele te nie zachowują się jak powinny, a mianowicie ich tułów jest obrócony o 90 stopni, nogi się nie uginają = pokraka I teraz pytanie do was. Czy jest tu ktoś komu mogę podesłać modele i dostosował by ich ruchy do standardowych ruchów CS 1.6 oczywiście za darmo : /
mirach Napisano 9 Maj 2012 Napisano 9 Maj 2012 po ilosci odpowiedzi wnioskuje ze modowanie CS'a nie jest super wazne dla uczestnikow tego forum.
PePee Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 nie wierze, że nikt tutaj się na tym nie zna. (modele cs)
PePee Napisano 10 Maj 2012 Autor Napisano 10 Maj 2012 to jest na prawdę super pilne. Zna ktoś kogoś od naprawy modeli cs 1.6?
BLADE Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 Hmm... Zajmuję się grafiką na codzień od długiego czasu i wybacz ale nie wiem co to są modele cs 1.6. Nie mam pojęcia o jaką gre chodzi z którą rzekomo miałem styczność.
Monio Napisano 10 Maj 2012 Napisano 10 Maj 2012 Oczywiście modele z naruto to super pilna sprawa ważniejsza niż płacenie rachunków. ;) Chyba jednak pomyliłeś forum. Poszukaj gdzieś na jakiś stronach o CS odpowiednich ludzi którzy już mieli z tym styczność. To czym mówisz to może być i kilka wieczorów pracy i testów. Nie sądzę że ludzie zamiast swoich projektów albo zarabiania pieniędzy w tym czasie chcieliby podjąć się twojego problemu nie dostając nic w zamian. ;)
FiK_ Napisano 11 Maj 2012 Napisano 11 Maj 2012 http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=145608 Śmiało zadawaj pytania w tym temacie, jeżeli nie masz konta i nie chce Ci się czekać na aktywację (max do 2 dni), a jest to super ultra mega ważne to masz tutaj kontakt na steamie do autora: http://steamcommunity.com/id/triget/ Może bym i pomógł, ale nie mam czasu a poza tym skończyły się czasy, kiedy czułem potrzebę pomagania innym za darmo. Triget zapewne będzie miał go więcej (czasu, zapału i nerw) :) Nie pisz do mnie pm
Rekomendowane odpowiedzi