Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Witam!! Brnę sobie w następne zwierzątko... :) Sowa została już odpowiednio spreparowana (nie przeze mnie, więc nie pokazuję). Tym razem piesek.. rasa bliżej nie określona... nie wiem jeszcze jaki będzie zakres jego ruchów, ale napewno będzie częściowo lub w całości animowany. Widać chyba do którego momentu jest skończony, więc nie piszę co i jak :) Jakby kto pytał - ostatnie modele są częścią projektu Zoophilia, o którym poczytać możecie na stronie pomysłodawcy tego przedsięwzięcia Łukasza Banacha - http://www.lukaszbanach.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Na razie wygląda przyzwoicie... proporcje ma w porządku.. dopilnuj żeby łapki dotykały w całości podłoża... a potem się zagłębimy w anatomię.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 zaczyna wyglądać jak doberman, albo boxer jakiś :) czekamy na dalsze renderki :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Szczerze mówiąc korzystam m.in. z fotek Dobermanów.. :) Na teraz koniec - muszę sobie coś zostawić na noc w końcu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 zajebi***":D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 na pieskach się nie znam, ale na mój gust jest słodziuchny;), tylko głowa jakaś nie taka - jakby jej nie było :) [joke]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Witam M@Ti poki co wyglada ladnie :) dobrze lub jak kto tam woli :) heh widze zmieniaja sie klimaty modelowania :) pieski ptaszki ..... :) ciekaw jestem jak ci wyjdzie psinka :) pracuj dalej czekam na updaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 a siatka? dawaj siatke. dzisiaj zeskanuje ci referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 ups... calkiem zjeb**es miesnie klatki piersiowej i szyi ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 wiem ;p Bo mi się na zdjęciach sierść świeci :P Skanuj szybciej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Siatka i lekka poprawka części tylniej 8) Ogonek trzeba jeszcze dopracować :) PS. Jeśli mogę się pochwalić to jedyne nieczworokąty znajdują się przy żeberkach :D PPS. Michał - skanuj te foty szybciej, bo mordkę muszę zrobić i przód poprawić ;) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 ksztalt ok, ale extrudowales jakies dziwne miesnie ktorych nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 sorry nie mialem czasu, zeskanuje jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 czekam........................................................................................................ No, poza tym nie przesadzaj - część mięśni jest dobrze :) Zabrałbym się z chęcią już za ryjek, ale nadal referki brak :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Ja bym na Twoim miejscu zdefinoiwał mięśnie trochę bardziej... po wygładzeniu dużo rzeczy pouciekało i się zrobił taki trochę obły ten piesek.. podaj wiecej podziałów w miejscach załamań siatki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 nadal twierdze ze meisnie klatki piersiowej i szyi sa calkiem nei tak ;] zobaczysz jak ci zeskanuje referki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Hehehe - Michał... jak mi nie zeskanowałeś tych referek to jak ja mam je poprawić?? :) Staram się narazie zająć czymś innym :) Pasowałoby też mordkę zacząć... hmmm... za chwilkę wyjdę od mojej białogłowy, więc może będzie wieczorem upload z mordą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 referencje http://www.bananapunk.com/dog.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Dzięki CI o wielki - niech Ci to Bóg w dzieciach wynagrodzi :) Idę zrobić sobie coś do jedzenia i zabieram się za poprawki i resztę :) :D Ave!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Świeże mięso :) Poprawiłem nieco przód... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Lipiec 2004 Share Napisano 29 Lipiec 2004 Siateczka z przodu już całkiem z mięśniami.. jeszcze tylko brakuje jednego z przodu szyi.. 15 minut poprawek i przebudowy siatki :) PS> Jutro rano mam wewnętrzny na prawko - 3majcie kciuki :D Coś czuję, że nie zdam :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 I co zdałeś?:P A co do pracki wszystko idzie lepiej niż super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 30 Lipiec 2004 Share Napisano 30 Lipiec 2004 Zdałem :) Jeszcze wewnętrzne testy i jedziemy na państwowy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 31 Lipiec 2004 Share Napisano 31 Lipiec 2004 dawaj siatke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 1 Sierpień 2004 Share Napisano 1 Sierpień 2004 No i lekki update... qrfaaa.... komp mi sie chcrzani i nei moge zlokalizowac problemu :( :/ Zamraza sie co chwile i pomaga tylko restart :( Mięśnie na przednich łapkach do poprawy jeszcze pójdą :) A później mordka.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Dobosz Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 bardzo fajny piesek:) a co do kompa to moze sprobuj przywracania systemu mi to bardzo czesto pomaga:) trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Im@ginner Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 fajnusi... dawaj siatkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 Przecież siatka jest!! :/ przy moim ostatnim poście jest obrazek, który dłuuuuugo się wczytuję.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 2 Sierpień 2004 Share Napisano 2 Sierpień 2004 Fuck - nie ma :/ :( :| ...wyłączylimi serwer.. hmm.. jutro powinno być spowrotem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 m@ti- uwaga co do twojej siatki- musisz bardziej uwazac na edgeloopy. twoja siatka jest dosyc "kwadratowa" czyli jedna krawedz jedzie z gory na dol, droga z lewej do prawej i sie przecinaja. Musisz ukladac krawedzie wzdluz miesni, bo jak narazie powstaja jakies dziwne zgrubienia tu i tam, niby wydaje sie ze malo wazne, ale widz bardzo latwo to wylapuje... ps. pozbadz sie trokatow, one tez psuja ciaglosc siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 m@ti- uwaga co do twojej siatki- musisz bardziej uwazac na edgeloopy. twoja siatka jest dosyc "kwadratowa" czyli jedna krawedz jedzie z gory na dol, droga z lewej do prawej i sie przecinaja. Musisz ukladac krawedzie wzdluz miesni, bo jak narazie powstaja jakies dziwne zgrubienia tu i tam, niby wydaje sie ze malo wazne, ale widz bardzo latwo to wylapuje... ps. pozbadz sie trokatow, one tez psuja ciaglosc siatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 Chodzi Ci o tył, czy przód?? Bo wydaje mi się, że tył jest Ok... nad przodem siądę ejszcze, gdy mordkę skończę... szkoda, ze nei mam psa w domq, bo nie ma u kogo podpatrywać niektórych rzeczy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
h4sh Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 chodzi bardziej o przod, ale mowie ogolnie o calosci. widisz, ty masz czesto dosyc ostre krawedzie tam gdzie powinno byc uwypuklenei na miesien. po prostu siatka jest bardzo "low res". Dobry efekt osiagniesz jesli na kazdy meisien bedziesz mial krawedz ktora jest glebiej czyli oddziela miesnie, potem krawedz ktora jest troche bardziej wypukla, ale nadal blisko krawedzi miesnia i jeszcze jedna uwydatniajaca sama wypuklosc, juz bardziej po srodku. nie wiem czy to ma sens, ale mysl o nich jako o edge loopach. calosc jako okregi rozchodzace sie od srodka miesnia do brzegow, albo po prostu jako pare extrudow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 4 Sierpień 2004 Share Napisano 4 Sierpień 2004 kumam :) ..ale nie wiem, czy jest sens- gdyby nie to, ze piesek ójdzie później do przeróbki to pewnie dopracowałbym go, a tak to nie ma po co ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 5 Sierpień 2004 Share Napisano 5 Sierpień 2004 Mi sie BARDZO podoba :) Ciekawy jestem jak bedzie wygladal z futerkiem :p Zycze powodzenia przy dalszej pracy ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 Wróciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiłeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem!!! :) Zabieram sie za modelowani.. tylko najpierw coś zjem :) dzięki za słowa uznania :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 Zabieram sie za główkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loono Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 Trochę mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 bo nie am uszu - wydaje Ci się chyba :) Zresztą robione na pdst referek od Michała, więc noo.. yyy... wydaje mi się, ze są wiarygodne ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 uszka :) tzn. uszko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 No narazie niezle sie zapowiada... A, czy to nie jest przypadkiem doberman ?? pozdrowienia..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Jak wspomniałem wcześniej nie, ale jest highly wzorowany na dobermanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 ajaaj strasznie duzo scianek ;)... pokaz to z ms :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 ms + dziurki w nosie.. defaultowe oświetlenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 i od tyłu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 na drugim skrinie kwadratowa szyja. w ogole jakos tak malo szczegolowo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Wydaje Ci sie, ze jest kwadratowa, bo tak światło pada - popatrz na siatkę w poście wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 wyraznie jest kant ;) i to chyba dlatego tak a nie inaczej pada swiatlo... chyba ze tak mialo byc.. tego nie wiem. W ogole to duzo scianek przed ms a jakos ich nie widac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Nosek ma fajny...:) Rzeczywiscie ta szyja troche dziwnie wyglada... Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 To nie kant, tylko mięsień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi