illy Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 z tylu glowa lepiej wyglada niz z przodu takie moje zdanie mozesz dac material bez odblaskow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 lekki progress... Głowa psa 3,2 MB [niezbędny jest XVid :) ] czas zabrać się za dolną szczękę :) Jakie detale chcecie?? Dawać mi tu szybko wishlist i się zrobi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 cała bryła wygląda poprawnie... siatka trochę zamotana miejscami.. kiepsko by się to deformowało w animacji...a modelik wygląda fajnie.. myślę że sobie poradzisz a efekt końcowy będzie też niczego sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 10 Sierpień 2004 Share Napisano 10 Sierpień 2004 Jest OK ... mi sie podoba :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 konkretne, bardzo ladny model,,, jestem ciekawy jak wyjdzie Ci siersc: ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 no coz... przydala by mu sie chyba na wstepie usta zeby mogl jakos jesc...:) Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Usta dopiero teraz będą... najpierw trzeba było mordkę dokończyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 lekki updt.. zrobiony miedzy kolejnymi zwisami kompa :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Hi, No muszę pogratulować, bo z każdym modelem robisz postępy, ale... Model nie jest dobry... W wielu miejscach zupełnie bez potrzeby wchodzisz w detal a proporcje/forma straszliwie kuleje... Zerknij na poniższe foty i popraw proporcje bo obecnie naprawdę bardzo mgielnie są powiązane z żywym dobermanem. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 gotham: ale to chyba nie mial byc doberman, z tego co pamietam ;). mati: dobrze, ze juz wiecej detali - pokaz siate i co w ogole bedziesz z tym robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 no fajowa zwierzyna M@TI !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 13 Sierpień 2004 Share Napisano 13 Sierpień 2004 Dzięki za komentarze - Gotham dziękuję za słowa uznania - w końcu wprawki po coś się przydały :) ;) Tak, jak wspomniał darkelf - to nie miał być doberman.. ma z założenia nieco go przypominać, ale z grubsza założenie było takie, że bedzie to po prostu pies.. dlatego też zrobiłem taki mix z kilku ras :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Mixik mixem, ale pewne prawidłowości powinieneś trzymać... Dla przykładu: łapy nie mogą być dłuższe niż klatka piersiowa z głową... ;) Poza tym robienie mixa, przypominającego jakąś rasę jest ryzykowne ze względu że większość osób i tak będzie widzieć w nim nieudane oddanie danej rasy. A i jeszcze, nie prezentuj modeli niebieskimi renderami na czarnym tle, ta czerń powoduje że część bryły się gubi a jednolity niebieski kolor spłaszcza. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 imho twoj pies ma troche zbyt dupe podniesiona, w porowonaniu do tych ze zdiec :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MalwiX Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Moim zdaniem piesek ma zbyt grube przednie nogi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Litości.... grrr... zagryzę :) Tułów jest w całości robiony z referek z encyklopedii dla artystów, więc nie ma mowy o błędach, natomiast głowa jest lekko charakteryzowana na dobermanową!! I tyle - ot, cała filozofia :) A co do d00py to jeszcze sprawdzę, bo w sumie też odnoszę takie wrażenie, ale wydaje mi się, że było zgodnie z referką.. zobaczymy :) Niemniej jednak dzięki za komentarze, a nad tym niebieskim pomyślę :) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gotham Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Pamiętaj że model jest jedynie interpretacją referencji- tak samo jak twój poprzedni model (sowa) wskazuje że masz z tym jeszcze spore problemy. Model naprawdę zawiera dużo błędów, sęk w tym abyś sam je wyłapywał, wyliczanka nie ma tu chyba zbytniej celowości... Pozerkaj sobie na zdjęcia uważnie i na model... I naprawdę nie przykładaj tak wielkiej wagi do rzutów ich odwzorowanie nie gwarantuje że model będzie dobry. To jedynie coś na kształt wskazówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Wrzucam zazanczone miejsca na kótre nie potrafię przymknąć oczu...co robię bardzo często. Ale te zaznaczone miejsca to po prostu kaszana... kaszana siatki (aż boję się wire oglądać), kaszana anatomi tak jak ten staw tylniej łapy... itp. Popraw to pliss.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 14 Sierpień 2004 Share Napisano 14 Sierpień 2004 Heh, motywujący jesteś - niestety na dziś muszę go jakoś skończyć, więc nie będzie zcasu na poprawki... chociaż może dla Ciebie poprawię te szczegóły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 16 Sierpień 2004 Share Napisano 16 Sierpień 2004 Niby skończony.. musiałem go już oddać :) ALe może wprowadzę jakieś poprawki.. co o tym myslicie?? Jakieś sugestie?? DOG - XViD needed [2,9 MB] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 chciałbym sobie obejrzeć,ale nie da się tego zassać.a co do pieska to jedna uwaga.On ma ciut za bardzo rozczapiżone łapki, jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 17 Sierpień 2004 Share Napisano 17 Sierpień 2004 Serwer mi wyłączyli - jak włączą to dam znać.. sorki... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seo000 Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Sory mati za negatywny komentarz na czacie ale nie widziałem wtedy ostatniego rendera. Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry, Sorry. PS. I'm realy sorry. PS2. I'm realy realy sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 Tjaa.. welcome on board man... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi