Napisano 28 Lipiec 200420 l Autor jaaa low poly ale glowy mu nie urwalo ma poprostu taka mala i nie potrzeboje wiekszej glowa to 1/16 ogolnej proporcji gdyby rozpadrywac podzial na kwadraty ktore poslozyly mi do zakoponowania takiej sylwety za jakis czas wtykoncze i robo bedzie gotow do rozwalenia pro budynkow
Napisano 28 Lipiec 200420 l ale serio ta glowa by sie wieksza przydala... a na tym renderze to ona wyglada jak 1/20 albo mniej a nie 1/16 ... pozdr.
Napisano 28 Lipiec 200420 l Co do pomysłu to spox taka mała głowa może być, tylko ten robocik wygląda jak by miał mieć głowe, jest na nią sporo miejsca a tam takie coś :-p
Napisano 8 Sierpień 200420 l przydałyby mu się jakieś pięści i stopy bo narazie wygląda jak sam pancerz na wystawie :), a tak to git :D
Napisano 8 Sierpień 200420 l No, troche przepakowanie wygląda ten robot. Według mnie powinieneś coś dorobić, żeby to nie wyglądało, jak pancerz przyczepiony do kosci (jeśli roboty takie maja)
Napisano 9 Sierpień 200420 l jakoś brakuje mi troche robocich bebechów w brzuchu i na przegubach: wiesz kable, przewody, jakieś spawy na łączeniach itp.. ale z drugiej strony jak go dopracujesz to może być całkiem ciekawe... :D
Napisano 9 Sierpień 200420 l jakos mi sie skojarzylo anime "neon genesis evangelion" - swoja droga dobry ref :)
Napisano 9 Sierpień 200420 l Mnie on zaś przypomina taką jednką gierke wydaną bodajze w 99, klapa totalna, grało sie mizernie, ale postac (robot) wyczesana. ALe jak to sie nazywalo to niepamiętam :/ Slave Zero? Cos takiego, nie pamietam.