asfalton Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 a t moj nie otekstorowany robot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 ladne ale chyba mu glowe urwalo;) low poly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rdo Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 a może on nie ma mieć głowy?? w końcu robot głowy nie potrzebuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 28 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2004 jaaa low poly ale glowy mu nie urwalo ma poprostu taka mala i nie potrzeboje wiekszej glowa to 1/16 ogolnej proporcji gdyby rozpadrywac podzial na kwadraty ktore poslozyly mi do zakoponowania takiej sylwety za jakis czas wtykoncze i robo bedzie gotow do rozwalenia pro budynkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 ale serio ta glowa by sie wieksza przydala... a na tym renderze to ona wyglada jak 1/20 albo mniej a nie 1/16 ... pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim_sandman Napisano 28 Lipiec 2004 Share Napisano 28 Lipiec 2004 Co do pomysłu to spox taka mała głowa może być, tylko ten robocik wygląda jak by miał mieć głowe, jest na nią sporo miejsca a tam takie coś :-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gekonum Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 przydałyby mu się jakieś pięści i stopy bo narazie wygląda jak sam pancerz na wystawie :), a tak to git :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ka21k Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 Mnie to wyglada na jakiegos robota-sportowca :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loono Napisano 8 Sierpień 2004 Share Napisano 8 Sierpień 2004 No, troche przepakowanie wygląda ten robot. Według mnie powinieneś coś dorobić, żeby to nie wyglądało, jak pancerz przyczepiony do kosci (jeśli roboty takie maja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 jakoś brakuje mi troche robocich bebechów w brzuchu i na przegubach: wiesz kable, przewody, jakieś spawy na łączeniach itp.. ale z drugiej strony jak go dopracujesz to może być całkiem ciekawe... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flesz_gordon Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 jakos mi sie skojarzylo anime "neon genesis evangelion" - swoja droga dobry ref :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 czemu juz takd lugo nie ma update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gacu666 Napisano 9 Sierpień 2004 Share Napisano 9 Sierpień 2004 Mnie on zaś przypomina taką jednką gierke wydaną bodajze w 99, klapa totalna, grało sie mizernie, ale postac (robot) wyczesana. ALe jak to sie nazywalo to niepamiętam :/ Slave Zero? Cos takiego, nie pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi